Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
vmware na jadrze 2.6
View unanswered posts
View posts from last 24 hours
View posts from last 7 days

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Polskie forum (Polish)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
skubi
n00b
n00b


Joined: 15 Mar 2004
Posts: 1
Location: Poland, Lublin

PostPosted: Mon Mar 15, 2004 9:53 am    Post subject: vmware na jadrze 2.6 Reply with quote

witam mam maly problem z vmware a mianowicie po skonfigurowaniu go vmware-config.pl vmware wywala mi komunikat ze jest zle skonfigurowany. czy to jest moze wina tego ze mam nowe jadro? (2.6.4). czy sa moze jeszcze jakies inne emulatory - potrzebuje odpacic program który dziala pod xp :( .
Pozdrawiam
Back to top
View user's profile Send private message
_alpha_
n00b
n00b


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 34
Location: Poland

PostPosted: Mon Mar 15, 2004 2:33 pm    Post subject: Reply with quote

sciagnij to:
http://platan.vc.cvut.cz/ftp/pub/vmware/vmware-any-any-update53.tar.gz
wlacz 'run.me', skonfiguruj (z tego co wiem obsluga sieci dalej nie dziala na 2.6 ale sie moge mylic)
jak dalej nie bedzie chcialo wspolpracowac to usun plik /etc/vmware/not_configurated (czy cos takiego)
_________________
Gentoo | Linux 2.6.5-love2 | GCC-3.3.2-r7 | glibc-2.3.3-pre
AMD Duron 1300 | 128MB DDRAM | GeForce2 MX400
Back to top
View user's profile Send private message
bartek
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 16 Mar 2004
Posts: 80
Location: Poland, Pysznica

PostPosted: Tue Mar 16, 2004 1:52 pm    Post subject: Reply with quote

_alpha_ wrote:
(z tego co wiem obsluga sieci dalej nie dziala na 2.6 ale sie moge mylic)


u mnie dziala siec na 2.6.4-mm i na zwyklym 2.6.4
Back to top
View user's profile Send private message
_alpha_
n00b
n00b


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 34
Location: Poland

PostPosted: Tue Mar 16, 2004 8:00 pm    Post subject: Reply with quote

bartek wrote:
_alpha_ wrote:
(z tego co wiem obsluga sieci dalej nie dziala na 2.6 ale sie moge mylic)


u mnie dziala siec na 2.6.4-mm i na zwyklym 2.6.4

hmm... to dobrze :wink:
mowielem ze nie jestem pewnien :twisted:
_________________
Gentoo | Linux 2.6.5-love2 | GCC-3.3.2-r7 | glibc-2.3.3-pre
AMD Duron 1300 | 128MB DDRAM | GeForce2 MX400
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Polskie forum (Polish) All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum