Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[SOLVED]Chromium does not play a mp3 site.[SOLVED]
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Multimedia
View previous topic :: View next topic  
Author Message
caaarlos
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 27 Apr 2012
Posts: 113

PostPosted: Wed Mar 26, 2014 1:45 am    Post subject: [SOLVED]Chromium does not play a mp3 site.[SOLVED] Reply with quote

Hello,

I'm trying to liste the mp3 file on this site http://www.acasadoaprendiz.com.br/ctpap/tecnicas_de_poder_001.mp3, but the player does not works. So, I have to right click on player and download the file to my computer.

What I have to do to listen this file on chromium?

Thanks.


Last edited by caaarlos on Wed Apr 02, 2014 7:05 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Jaglover
Advocate
Advocate


Joined: 29 May 2005
Posts: 4733
Location: Saint Amant, Acadiana

PostPosted: Wed Mar 26, 2014 2:04 am    Post subject: Reply with quote

Your link to mp3 works here with Chromium.
_________________
Please learn how to denote units correctly!
Back to top
View user's profile Send private message
caaarlos
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 27 Apr 2012
Posts: 113

PostPosted: Wed Mar 26, 2014 2:13 am    Post subject: Reply with quote

Thanks for your reply Jaglover!

Do tou think that this problem can be some use flags?

This is my package settings

Code:
www-client/chromium-33.0.1750.117 was built with the following:
USE="bindist cups pulseaudio tcmalloc (-aura) -custom-cflags -gnome -gnome-keyring -kerberos (-neon) (-selinux) -test" LINGUAS="-am -ar -bg -bn -ca -cs -da -de -el -en_GB -es -es_LA -et -fa -fi -fil -fr -gu -he -hi -hr -hu -id -it -ja -kn -ko -lt -lv -ml -mr -ms -nb -nl -pl -pt_BR -pt_PT -ro -ru -sk -sl -sr -sv -sw -ta -te -th -tr -uk -vi -zh_CN -zh_TW"
CFLAGS="-march=native -O2 -pipe"
CXXFLAGS="-march=native -O2 -pipe"


Thanks again! =D
Back to top
View user's profile Send private message
Jaglover
Advocate
Advocate


Joined: 29 May 2005
Posts: 4733
Location: Saint Amant, Acadiana

PostPosted: Wed Mar 26, 2014 2:17 am    Post subject: Reply with quote

Just a wild guess. I do not use pulseaudio. Might be the culprit.
_________________
Please learn how to denote units correctly!
Back to top
View user's profile Send private message
caaarlos
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 27 Apr 2012
Posts: 113

PostPosted: Wed Mar 26, 2014 2:37 am    Post subject: Reply with quote

Thanks Jaglover!

This is a screenshot of my browser, http://www.zimagez.com/zimage/screenshot-25-03-2014-232942.php.

How can you see I can't change the volume and can't change play to pause. Do you beliave this problem is because pulseadio?

I think thats is some browser problem, but I don't what =(

What do you think? Do you have other idea after this screenshot?

Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
Ant P.
Advocate
Advocate


Joined: 18 Apr 2009
Posts: 2514
Location: UK

PostPosted: Sat Mar 29, 2014 3:45 pm    Post subject: Reply with quote

www-client/chromium/metadata.xml wrote:
<flag name="bindist">Disable patent-encumbered HTML5 video codecs</flag>

Is there any particular reason you have that use flag set?
Back to top
View user's profile Send private message
caaarlos
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 27 Apr 2012
Posts: 113

PostPosted: Wed Apr 02, 2014 7:05 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks Ant P.

Your help solved my problem.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Multimedia All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum