Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Losing Control from ttyS0 After Boot [SOLVED]
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Other Things Gentoo
View previous topic :: View next topic  
Author Message
wswartzendruber
Veteran
Veteran


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 1221
Location: Jefferson, USA

PostPosted: Sun Oct 13, 2013 5:08 pm    Post subject: Losing Control from ttyS0 After Boot [SOLVED] Reply with quote

I have a DreamPlug (Marvell Kirkwood). I can boot and control things from ttyS0 (UART). However, after OpenRC says "Starting local" I lose everything. I don't get anymore display updates and key presses aren't echo'd back.

Last edited by wswartzendruber on Sat Oct 19, 2013 2:11 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
thegeezer
n00b
n00b


Joined: 11 Jul 2010
Posts: 32

PostPosted: Fri Oct 18, 2013 1:58 pm    Post subject: inittab Reply with quote

you do have a line like this uncommented in your /etc/inittab ?

#SERIAL
s0:12345:respawn:/sbin/agetty 9600 ttyS0 vt100
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Other Things Gentoo All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum