Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
johntheripper and openmpi
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Melf
n00b
n00b


Joined: 18 Oct 2006
Posts: 35

PostPosted: Wed Jul 10, 2013 11:38 am    Post subject: johntheripper and openmpi Reply with quote

Hi,

I'm trying to get johntheripper working with multiple threads, but somehow it does not work :-( :
Code:

mpiexec -np 3 john --test --format=raw-md5
Benchmarking: Raw MD5 [128/128 SSE2 intrinsics 12x]... Benchmarking: Raw MD5 [128/128 SSE2 intrinsics 12x]... Benchmarking: Raw MD5 [128/128 SSE2 intrinsics 12x]... DONE
Raw:   10626K c/s real, 10626K c/s virtual

DONE
Raw:   10579K c/s real, 10579K c/s virtual

DONE
Raw:   10459K c/s real, 10459K c/s virtual


I think there should only be one result instead of 3. I have the following packages installed:
Code:

emerge -pv johntheripper

These are the packages that would be merged, in order:

Calculating dependencies... done!
[ebuild   R    ] app-crypt/johntheripper-1.7.9-r8  USE="mpi opencl openmp sse2 -cuda -custom-cflags -minimal (-mmx)" 0 kB

Total: 1 package (1 reinstall), Size of downloads: 0 kB

Code:

emerge -pv openmpi

These are the packages that would be merged, in order:

Calculating dependencies... done!
[ebuild   R    ] sys-cluster/openmpi-1.6.4-r1  USE="cxx fortran heterogeneous ipv6 romio threads vt -mpi-threads" OPENMPI_FABRICS="-dapl -knem -ofed -open-mx -psm -sctp" OPENMPI_OFED_FEATURES="-connectx-xrc -control-hdr-padding -dynamic-sl -failover -rdmacm" OPENMPI_RM="-pbs -slurm" 0 kB

Total: 1 package (1 reinstall), Size of downloads: 0 kB


Do I need some special option or an additional entry in the /etc/john/john.conf? I could not find a bug report on this.
Back to top
View user's profile Send private message
Melf
n00b
n00b


Joined: 18 Oct 2006
Posts: 35

PostPosted: Fri Jul 12, 2013 8:44 am    Post subject: Reply with quote

Is somebody else using johntheripper and is openmpi working for you?
I have tested it on a second computer but it did not work there too. So it is either a configuration issue ( I could not figure out one.) or a bug.
Back to top
View user's profile Send private message
Melf
n00b
n00b


Joined: 18 Oct 2006
Posts: 35

PostPosted: Thu Jul 25, 2013 12:19 pm    Post subject: Reply with quote

I opened a bug here:
https://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=478124
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum