Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
VLC - loaded subtitles don't appear
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Multimedia
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Arimka
n00b
n00b


Joined: 14 Jul 2011
Posts: 55

PostPosted: Mon Jul 25, 2011 11:15 am    Post subject: VLC - loaded subtitles don't appear Reply with quote

Hello,
I have a problem with VLC, if I load my subtitles, they don't appear. Is it some problem with installing VLC without some particular USE flag?

Thank you
Back to top
View user's profile Send private message
Shamus397
Apprentice
Apprentice


Joined: 03 Apr 2005
Posts: 159
Location: Ur-th

PostPosted: Tue Mar 26, 2013 1:37 pm    Post subject: Reply with quote

I was having the same problem and had to add "libass xosd fontconfig" to my USE flags to get subtitles to work in VLC.

Hope this helps someone. ;)
Back to top
View user's profile Send private message
sebB
Apprentice
Apprentice


Joined: 02 Mar 2011
Posts: 257
Location: S.O. France

PostPosted: Tue Apr 02, 2013 6:07 pm    Post subject: Reply with quote

Adding fontconfig solve the problem for me

Thanks
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Multimedia All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum