Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Teamspeak 3.0.10 maybe permission issues..
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Other Things Gentoo
View previous topic :: View next topic  
Author Message
twobit
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 22 Jul 2011
Posts: 76

PostPosted: Wed Mar 13, 2013 2:54 pm    Post subject: Teamspeak 3.0.10 maybe permission issues.. Reply with quote

ok.. was using an older version of teamspeak threw the portage tree.
updated to "media-sound/teamspeak-client-bin-3.0.10"

the teamspeak program says (even as root)
Code:

TeamSpeak 3 cannot write to the configuration file:
You can use TeamSpeak 3, but all settings will be lost


but it gives me the option to ignore and continue. so i do,
and the console says this

Code:

twobit-box twobit # teamspeak3
QSqlDatabase: QSQLITE driver not loaded
QSqlDatabase: available drivers:
2013-03-13 07:47:36.280705|INFO    |              |   | TeamSpeak 3 Client 3.0.10 (2013-02-27 15:08:47)
2013-03-13 07:47:36.281205|ERROR   |SoundBckndIntf|   | libpulse.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory
/opt/teamspeak3-client/ts3client: symbol lookup error: /opt/teamspeak3-client/plugins/libappscanner_plugin.so: undefined symbol: _ZN6QMutex12lockInternalEv


as root, or sudo, or regular user. the sql would be how it saves the settings, but it was working before the update.. not even
sure how to reset that up. i'm pritty sure it did it during the emerge last time.
(I DO NOT use pulseaudio...)
Back to top
View user's profile Send private message
eyoung100
Veteran
Veteran


Joined: 23 Jan 2004
Posts: 1411

PostPosted: Wed Mar 13, 2013 4:11 pm    Post subject: Reply with quote

What r the current useflag settings for teamspeak?
_________________
The Birth and Growth of Science is the Death and Atrophy of Art -- Unknown
Registerd Linux User #363735
Adopt a Post | Strip Comments| Emerge Wrapper
Back to top
View user's profile Send private message
twobit
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 22 Jul 2011
Posts: 76

PostPosted: Wed Mar 13, 2013 6:44 pm    Post subject: Reply with quote

i am not using any additional use flags for teamspeak...

my make.conf is using
Code:

-gtk -gnome png mng truetype fbcondecor alsa jack consolekit dbus udev qt4 kde mmx sse sse2
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Other Things Gentoo All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum