Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[SOLVED] gmail and cookie filtering
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Off the Wall
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Fran
Guru
Guru


Joined: 29 Feb 2004
Posts: 524
Location: Coruña (Spain)

PostPosted: Wed Feb 27, 2013 4:55 pm    Post subject: [SOLVED] gmail and cookie filtering Reply with quote

I've decided to start filtering cookies to allow only some selected domains, but no matter which ones I allow, gmail always complains with this page: https://mail.google.com/mail/u/0/html/nocookies.html

Right now I'm allowing:

accounts.google.com
apis.google.com
docs.google.com
google.com
gwallet.com
mail.google.com
plus.google.com
plusone.google.com
www.google.com
youtube.com

and gmail still complains about cookies. Only when I allow ALL cookies I can enter gmail. And the thing is, if I allow cookies, enter gmail and take a look at what cookies I have after I've entered, all of them belong to those domains :?. In fact any other google site works fine (docs, calendar, youtube, drive, etc). Only gmail is a pain in the ass.

Does anyone here filter cookies and use gmail?


Last edited by Fran on Thu Feb 28, 2013 9:50 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
tomk
Administrator
Administrator


Joined: 23 Sep 2003
Posts: 7219
Location: Sat in front of my computer

PostPosted: Wed Feb 27, 2013 5:06 pm    Post subject: Reply with quote

I'm getting cookies from accounts.youtube.com in gmail, maybe that's the one that is missing?
_________________
Search | Read | Answer | Report | Strip
Back to top
View user's profile Send private message
Fran
Guru
Guru


Joined: 29 Feb 2004
Posts: 524
Location: Coruña (Spain)

PostPosted: Wed Feb 27, 2013 5:23 pm    Post subject: Reply with quote

Nope. I also added [www.]googleusercontent.com and [www.]gstatic.com. Still nothing.
Back to top
View user's profile Send private message
Fran
Guru
Guru


Joined: 29 Feb 2004
Posts: 524
Location: Coruña (Spain)

PostPosted: Thu Feb 28, 2013 9:50 am    Post subject: Reply with quote

It must have been some bug in qupzilla or qt-webkit, because I've updated to qt-webkit-2.3b2 and qupzila-9999 and now it works with the aforementioned filters.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Off the Wall All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum