Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[SOLVED] Firefox/glib segmentation fault
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
darklegion
Guru
Guru


Joined: 14 Nov 2004
Posts: 467

PostPosted: Mon Mar 12, 2012 9:33 am    Post subject: [SOLVED] Firefox/glib segmentation fault Reply with quote

Since upgrading my system to a sandy bridge i5 2500k, and doing a recompile, firefox immediately segfaults when run. Removing .mozilla doesn't help, nor does running in safe mode. Here's the output when running with gdb:

Code:

(gdb) run
Starting program: /usr/bin/firefox
warning: Could not load shared library symbols for linux-vdso.so.1.
Do you need "set solib-search-path" or "set sysroot"?
[Thread debugging using libthread_db enabled]
Using host libthread_db library "/lib64/libthread_db.so.1".
[New Thread 0x7fffe2044700 (LWP 4932)]

Program received signal SIGSEGV, Segmentation fault.
0x00007ffff0a1a748 in g_utf8_validate () from /usr/lib64/libglib-2.0.so.0


Not compiled with debugging symbols, but I did try it earlier and found no change in the message. I've tried recompiling my whole system but no change. Also tried recompiling glib with basic flags "-O2 -pipe". Firefox and xulrunner themselves filter cflags (including avx) so that shouldn't be an issue. In addition, I have a binary copy of mozilla's Prism, which also segfaults. There were a few failed packages after running "emerge -e world" but none were dependencies for firefox.

Here's my "emerge --info":

Code:


Portage 2.1.10.49 (default/linux/amd64/10.0, gcc-4.6.2, glibc-2.15, 3.2.2-ck1 x86_64)
=================================================================
System uname: Linux-3.2.2-ck1-x86_64-Intel-R-_Core-TM-_i5-2500K_CPU_@_3.30GHz-with-gentoo-2.1
Timestamp of tree: Sun, 11 Mar 2012 02:15:01 +0000
distcc 3.1 x86_64-pc-linux-gnu [disabled]
ccache version 3.1.7 [enabled]
app-shells/bash:          4.2_p20
dev-java/java-config:     2.1.11-r3
dev-lang/python:          2.6.7-r2, 2.7.2-r3, 3.1.4-r3, 3.2.2
dev-util/ccache:          3.1.7
dev-util/cmake:           2.8.7-r5
dev-util/pkgconfig:       0.26
sys-apps/baselayout:      2.1
sys-apps/openrc:          0.9.9.2
sys-apps/sandbox:         2.5
sys-devel/autoconf:       2.13, 2.68
sys-devel/automake:       1.4_p6-r1, 1.9.6-r3, 1.10.3, 1.11.3
sys-devel/binutils:       2.22-r1
sys-devel/gcc:            4.3.4, 4.4.5, 4.5.2, 4.6.2
sys-devel/gcc-config:     1.5.1
sys-devel/libtool:        2.4.2
sys-devel/make:           3.82-r3
sys-kernel/linux-headers: 3.2-r1 (virtual/os-headers)
sys-libs/glibc:           2.15
Repositories: gentoo kde-sunset vmware eatnumber1 lcd-filtering sunrise proaudio gentoo-zh dottout lordvan x11 gamerlay-stable x-portage
ACCEPT_KEYWORDS="amd64 ~amd64"
ACCEPT_LICENSE="*"
CBUILD="x86_64-pc-linux-gnu"
CFLAGS="-march=native -O2 -pipe -fweb -fno-ident -ftree-vectorize -floop-interchange -floop-strip-mine -floop-block"
CHOST="x86_64-pc-linux-gnu"
CONFIG_PROTECT="/etc /usr/kde/3.5/env /usr/kde/3.5/share/config /usr/kde/3.5/shutdown /usr/share/config /usr/share/gnupg/qualified.txt /var/lib/hsqldb"
CONFIG_PROTECT_MASK="/etc/ca-certificates.conf /etc/dconf /etc/env.d /etc/env.d/java/ /etc/fonts/fonts.conf /etc/gconf /etc/gentoo-release /etc/php/apache2-php5.3/ext-active/ /etc/php/apache2-php5.4/ext-active/ /etc/php/cgi-php5.3/ext-active/ /etc/php/cgi-php5.4/ext-active/ /etc/php/cli-php5.3/ext-active/ /etc/php/cli-php5.4/ext-active/ /etc/revdep-rebuild /etc/sandbox.d /etc/terminfo /etc/texmf/language.dat.d /etc/texmf/language.def.d /etc/texmf/updmap.d /etc/texmf/web2c"
CXXFLAGS="-march=native -O2 -pipe -fweb -fno-ident -ftree-vectorize -floop-interchange -floop-strip-mine -floop-block"
DISTDIR="/usr/portage/distfiles"
FEATURES="assume-digests binpkg-logs ccache distlocks ebuild-locks fixlafiles news parallel-fetch protect-owned sandbox sfperms strict unknown-features-warn unmerge-logs unmerge-orphans userfetch"
FFLAGS=""
GENTOO_MIRRORS="http://mirror.aarnet.edu.au/pub/gentoo/ http://mirror.internode.on.net/pub/gentoo http://ftp.swin.edu.au/gentoo/"
LANG="en_AU.UTF-8"
LDFLAGS="-Wl,-O1 -Wl,--hash-style=gnu -Wl,--as-needed -Wl,--sort-common"
LINGUAS="en"
MAKEOPTS="-j5"
PKGDIR="/usr/portage/packages"
PORTAGE_CONFIGROOT="/"
PORTAGE_RSYNC_OPTS="--recursive --links --safe-links --perms --times --compress --force --whole-file --delete --stats --human-readable --timeout=180 --exclude=/distfiles --exclude=/local --exclude=/packages"
PORTAGE_TMPDIR="/var/tmp"
PORTDIR="/usr/portage"
PORTDIR_OVERLAY="/var/lib/layman/kde-sunset /var/lib/layman/vmware /var/lib/layman/eatnumber1 /var/lib/layman/lcd-filtering /var/lib/layman/sunrise /var/lib/layman/pro-audio /var/lib/layman/gentoo-zh /var/lib/layman/dottout /var/lib/layman/lordvan /var/lib/layman/x11 /var/lib/layman/gamerlay /usr/local/portage"
SYNC="rsync://rsync.au.gentoo.org/gentoo-portage"
USE="X aac acl acpi alsa amd64 berkdb bzip2 cjk cli cracklib crypt cups cxx dbus dri dvb dvd encode fam ffmpeg flac fortran gdbm gif gnutls gpm gtk iconv introspection ipv6 jack jpeg lcdfilter libsamplerate lzo mad matroska mmx modules mp3 mp4 mpeg mudflap multilib musepack ncurses nls nptl nptlonly ogg openal opengl openmp pam pcre png pppd qt3support qt4 quicktime readline sdl session spell sse sse2 sse3 ssl ssse3 svg sysfs tcpd threads tiff truetype unicode usb vdpau vorbis x264 xorg xv xvid zlib" ALSA_CARDS="ice1724" ALSA_PCM_PLUGINS="adpcm alaw asym copy dmix dshare dsnoop empty extplug file hooks iec958 ioplug ladspa lfloat linear meter mmap_emul mulaw multi null plug rate route share shm softvol" APACHE2_MODULES="actions alias auth_basic authn_alias authn_anon authn_dbm authn_default authn_file authz_dbm authz_default authz_groupfile authz_host authz_owner authz_user autoindex cache cgi cgid dav dav_fs dav_lock deflate dir disk_cache env expires ext_filter file_cache filter headers include info log_config logio mem_cache mime mime_magic negotiation rewrite setenvif speling status unique_id userdir usertrack vhost_alias" CALLIGRA_FEATURES="kexi words flow plan stage tables krita karbon braindump" CAMERAS="ptp2" COLLECTD_PLUGINS="df interface irq load memory rrdtool swap syslog" DVB_CARDS="usb-bluebird" ELIBC="glibc" GPSD_PROTOCOLS="ashtech aivdm earthmate evermore fv18 garmin garmintxt gpsclock itrax mtk3301 nmea ntrip navcom oceanserver oldstyle oncore rtcm104v2 rtcm104v3 sirf superstar2 timing tsip tripmate tnt ubx" INPUT_DEVICES="evdev" KERNEL="linux" LCD_DEVICES="bayrad cfontz cfontz633 glk hd44780 lb216 lcdm001 mtxorb ncurses text" LINGUAS="en" PHP_TARGETS="php5-3" RUBY_TARGETS="ruby18" SANE_BACKENDS="epson2" USERLAND="GNU" VIDEO_CARDS="nvidia" XTABLES_ADDONS="quota2 psd pknock lscan length2 ipv4options ipset ipp2p iface geoip fuzzy condition tee tarpit sysrq steal rawnat logmark ipmark dhcpmac delude chaos account"
Unset:  CPPFLAGS, CTARGET, EMERGE_DEFAULT_OPTS, INSTALL_MASK, LC_ALL, PORTAGE_BUNZIP2_COMMAND, PORTAGE_COMPRESS, PORTAGE_COMPRESS_FLAGS, PORTAGE_RSYNC_EXTRA_OPTS


Cflags are relatively minimal and worked fine on older system (s775 core 2 duo). Glibc 2.15 is installed, but the issue also occurred with 2.14.1.


Next I will try compiling the entire system with basic cflags, and remove "-march=native" or downgrade it to something basic. But if there is anything obvious going on here, please let me know.

EDIT: Tried disabling CCACHE and that didn't help


Last edited by darklegion on Tue Mar 13, 2012 1:30 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
franzf
Advocate
Advocate


Joined: 29 Mar 2005
Posts: 3959
Location: Irgendwo im Nirgendwo

PostPosted: Mon Mar 12, 2012 11:04 am    Post subject: Reply with quote

backtrace is missing:
(gdb) bt
when firefox crashed in gdb.
_________________
"der mac dennoch wesen geil"
Wolfram von Eschenbach, Parzival (Buch 1, Z. 7).
Ein frühes Statement gegen Windows.

My overlay
Back to top
View user's profile Send private message
darklegion
Guru
Guru


Joined: 14 Nov 2004
Posts: 467

PostPosted: Mon Mar 12, 2012 3:39 pm    Post subject: Reply with quote

Backtrace:

Code:

Program received signal SIGSEGV, Segmentation fault.
0x00007ffff0a20868 in g_utf8_validate () from /usr/lib64/libglib-2.0.so.0
(gdb) bt
#0  0x00007ffff0a20868 in g_utf8_validate () from /usr/lib64/libglib-2.0.so.0
#1  0x00007fffe69f6542 in gconf_value_from_corba_value () from /usr/lib64/libgconf-2.so.4
#2  0x00007fffe6a03419 in gconf_engine_all_entries () from /usr/lib64/libgconf-2.so.4
#3  0x00007fffe6a06511 in ?? () from /usr/lib64/libgconf-2.so.4
#4  0x00007fffe6a0949b in gconf_client_add_dir () from /usr/lib64/libgconf-2.so.4
#5  0x00007fffe77b7a3c in ?? () from /usr/lib64/libgnomeui-2.so.0
#6  0x00007fffe70b038e in gnome_program_postinit () from /usr/lib64/libgnome-2.so.0
#7  0x00007fffe70b079e in ?? () from /usr/lib64/libgnome-2.so.0
#8  0x00007fffe70b0a0d in gnome_program_initv () from /usr/lib64/libgnome-2.so.0
#9  0x00007fffe70b0b07 in gnome_program_init () from /usr/lib64/libgnome-2.so.0
#10 0x00007ffff4fe812b in ?? () from /usr/lib64/firefox/libxul.so
#11 0x00007ffff4fe1759 in XRE_main () from /usr/lib64/firefox/libxul.so
#12 0x0000000000401e19 in ?? ()
#13 0x00007ffff73353ed in __libc_start_main () from /lib64/libc.so.6
#14 0x0000000000401e7d in _start ()


Not sure how to interpret this, will look closer lately. Will probably need debugging symbols to do this right, correct? I'll try that out later.
Back to top
View user's profile Send private message
darklegion
Guru
Guru


Joined: 14 Nov 2004
Posts: 467

PostPosted: Tue Mar 13, 2012 9:55 am    Post subject: Reply with quote

Okay, a proper backtrace:

Code:

(gdb) run
Starting program: /usr/bin/firefox
warning: Could not load shared library symbols for linux-vdso.so.1.
Do you need "set solib-search-path" or "set sysroot"?
[Thread debugging using libthread_db enabled]
Using host libthread_db library "/lib64/libthread_db.so.1".
[New Thread 0x7fffe2065700 (LWP 8487)]

Program received signal SIGSEGV, Segmentation fault.
g_utf8_validate (str=0x0, max_len=-1, end=0x0) at gutf8.c:1800
1800    gutf8.c: No such file or directory.
(gdb) bt
#0  g_utf8_validate (str=0x0, max_len=-1, end=0x0) at gutf8.c:1800
#1  0x00007fffe69f7532 in gconf_value_from_corba_value (value=0x7ffff6d63650) at gconf-internals.c:181
#2  0x00007fffe6a04439 in gconf_engine_all_entries (conf=<optimized out>, dir=0x7fffe77e6cff "/desktop/gnome/sound", err=<optimized out>) at gconf.c:1787
#3  0x00007fffe6a07504 in cache_pairs_in_dir (client=0x7fffe7a34d60, dir=0x7fffe77e6cff "/desktop/gnome/sound", recursive=0) at gconf-client.c:971
#4  0x00007fffe6a0a4bb in gconf_client_add_dir (client=0x7fffe7a34d60, dirname=0x7fffe77e6cff "/desktop/gnome/sound", preload=GCONF_CLIENT_PRELOAD_ONELEVEL, err=0x0) at gconf-client.c:631
#5  0x00007fffe77b7a3c in ?? () from /usr/lib64/libgnomeui-2.so.0
#6  0x00007fffe70b038e in gnome_program_postinit () from /usr/lib64/libgnome-2.so.0
#7  0x00007fffe70b079e in ?? () from /usr/lib64/libgnome-2.so.0
#8  0x00007fffe70b0a0d in gnome_program_initv () from /usr/lib64/libgnome-2.so.0
#9  0x00007fffe70b0b07 in gnome_program_init () from /usr/lib64/libgnome-2.so.0
#10 0x00007ffff4fe812b in nsNativeAppSupportUnix::Start (this=<optimized out>, aRetVal=<optimized out>)
    at /xbox/var-tmp/portage/www-client/firefox-10.0.1-r1/work/mozilla-release/toolkit/xre/nsNativeAppSupportUnix.cpp:532
#11 0x00007ffff4fe1759 in XRE_main (argc=<optimized out>, argv=<optimized out>, aAppData=<optimized out>)
    at /xbox/var-tmp/portage/www-client/firefox-10.0.1-r1/work/mozilla-release/toolkit/xre/nsAppRunner.cpp:3138
#12 0x0000000000401e19 in do_main (argv=0x7fffffffd388, argc=1, exePath=0x7fffffffb138 "/usr/lib64/firefox/libxpcom.so")
    at /xbox/var-tmp/portage/www-client/firefox-10.0.1-r1/work/mozilla-release/browser/app/nsBrowserApp.cpp:198
#13 main (argc=<optimized out>, argv=<optimized out>) at /xbox/var-tmp/portage/www-client/firefox-10.0.1-r1/work/mozilla-release/browser/app/nsBrowserApp.cpp:281


Does this look like the issue?

Code:

1800    gutf8.c: No such file or directory.


Will post a "bt full" backtrace if that would be useful.
Back to top
View user's profile Send private message
darklegion
Guru
Guru


Joined: 14 Nov 2004
Posts: 467

PostPosted: Tue Mar 13, 2012 10:10 am    Post subject: Reply with quote

I saw the /desktop/gnome/sound err on the #2 line. I installed gconf-editor and navigated to "desktop/gnome/sound" and it segfaults. Here's a backtrace for it:

Code:

#0  g_utf8_validate (str=0x0, max_len=-1, end=0x0) at gutf8.c:1800
#1  0x00007ffff7bb31f6 in gconf_value_from_corba_value (value=0x8d3fc0) at gconf-internals.c:181
#2  0x00007ffff7bbfda8 in gconf_engine_all_entries (conf=<optimized out>, dir=0x8d3400 "/desktop/gnome/sound", err=<optimized out>) at gconf.c:1787
#3  0x00007ffff7bc2f8b in cache_pairs_in_dir (client=0x6d3700, dir=0x8d3400 "/desktop/gnome/sound", recursive=0) at gconf-client.c:971
#4  0x00007ffff7bc43da in gconf_client_preload (client=0x6d3700, dirname=0x8d3400 "/desktop/gnome/sound", type=GCONF_CLIENT_PRELOAD_ONELEVEL, err=<optimized out>) at gconf-client.c:1020
#5  0x00007ffff7bc6937 in gconf_client_add_dir (client=0x6d3700, dirname=0x8d3400 "/desktop/gnome/sound", preload=GCONF_CLIENT_PRELOAD_ONELEVEL, err=0x0) at gconf-client.c:631
#6  0x0000000000413151 in gconf_list_model_set_root_path (model=0x79b320, root_path=0x8d3400 "/desktop/gnome/sound") at gconf-list-model.c:156
#7  0x000000000040e48f in gconf_editor_window_selection_changed (selection=<optimized out>, window=0x6662b0) at gconf-editor-window.c:906
#8  0x00007ffff6b1aeb2 in g_closure_invoke (closure=0x705390, return_value=0x0, n_param_values=1, param_values=0x8d7780, invocation_hint=<optimized out>) at gclosure.c:774
#9  0x00007ffff6b2c86a in signal_emit_unlocked_R (node=<optimized out>, detail=0, instance=0x79dc50, emission_return=0x0, instance_and_params=0x8d7780) at gsignal.c:3272
#10 0x00007ffff6b35b91 in g_signal_emit_valist (instance=<optimized out>, signal_id=<optimized out>, detail=<optimized out>, var_args=<optimized out>) at gsignal.c:3003
#11 0x00007ffff6b35d3a in g_signal_emit (instance=<optimized out>, signal_id=<optimized out>, detail=<optimized out>) at gsignal.c:3060
#12 0x00007ffff77bd54c in ?? () from /usr/lib64/libgtk-3.so.0
#13 0x00007ffff77c0dc8 in ?? () from /usr/lib64/libgtk-3.so.0
#14 0x00007ffff76ae898 in ?? () from /usr/lib64/libgtk-3.so.0
#15 0x00007ffff6b1aeb2 in g_closure_invoke (closure=0x63b680, return_value=0x7fffffffcd60, n_param_values=2, param_values=0x8aef30, invocation_hint=<optimized out>) at gclosure.c:774
#16 0x00007ffff6b2c69f in signal_emit_unlocked_R (node=<optimized out>, detail=0, instance=0x796450, emission_return=0x7fffffffcec0, instance_and_params=0x8aef30) at gsignal.c:3310
#17 0x00007ffff6b35963 in g_signal_emit_valist (instance=<optimized out>, signal_id=<optimized out>, detail=<optimized out>, var_args=<optimized out>) at gsignal.c:3013
#18 0x00007ffff6b35d3a in g_signal_emit (instance=<optimized out>, signal_id=<optimized out>, detail=<optimized out>) at gsignal.c:3060
#19 0x00007ffff77d89e9 in ?? () from /usr/lib64/libgtk-3.so.0
#20 0x00007ffff76ae00a in gtk_propagate_event () from /usr/lib64/libgtk-3.so.0
#21 0x00007ffff76ae40b in gtk_main_do_event () from /usr/lib64/libgtk-3.so.0
#22 0x00007ffff7329c02 in ?? () from /usr/lib64/libgdk-3.so.0
#23 0x00007ffff6832301 in g_main_dispatch (context=0x669560) at gmain.c:2441
#24 g_main_context_dispatch (context=0x669560) at gmain.c:3011
#25 0x00007ffff6832ab0 in g_main_context_iterate (context=0x669560, block=<optimized out>, dispatch=1, self=<optimized out>) at gmain.c:3089
#26 0x00007ffff6833012 in g_main_loop_run (loop=0x86f5a0) at gmain.c:3297
#27 0x00007ffff76ad84d in gtk_main () from /usr/lib64/libgtk-3.so.0
#28 0x0000000000416729 in main (argc=1, argv=0x7fffffffd378) at main.c:108


It says "optimized out", so I'm recompiling with "-O1 -ggdb -pipe". Will try with "-O0" if that message still comes up.
Back to top
View user's profile Send private message
DaggyStyle
Advocate
Advocate


Joined: 22 Mar 2006
Posts: 4956

PostPosted: Tue Mar 13, 2012 10:28 am    Post subject: Reply with quote

any reason for all theses compilation options?
Code:
-fweb -fno-ident -ftree-vectorize -floop-interchange -floop-strip-mine -floop-block

_________________
Only two things are infinite, the universe and human stupidity and I'm not sure about the former - Albert Einstein
ProjectFootball
Back to top
View user's profile Send private message
darklegion
Guru
Guru


Joined: 14 Nov 2004
Posts: 467

PostPosted: Tue Mar 13, 2012 10:46 am    Post subject: Reply with quote

DaggyStyle wrote:
any reason for all theses compilation options?
Code:
-fweb -fno-ident -ftree-vectorize -floop-interchange -floop-strip-mine -floop-block


Just some additional optimisation. "-fweb" is pretty safe IIRC just a mildish optimisation that hurts debugging (certainly no issue on my older system) as are "-ftree-vectorize" (all packages that are affected by this filter it out) and "-fno-ident" (this one is very minimal). The last three are graphite optimisations, which I've never had any issue with.

I've been using various minimal flags for testing, however:

Code:


-march=native -O2 -pipe
-O2 -pipe
-O2 -pipe -ggdb

etc


I've still yet to compile entire system with basic cflags, however.
Back to top
View user's profile Send private message
DaggyStyle
Advocate
Advocate


Joined: 22 Mar 2006
Posts: 4956

PostPosted: Tue Mar 13, 2012 11:50 am    Post subject: Reply with quote

compile the entire system with basic flags.
_________________
Only two things are infinite, the universe and human stupidity and I'm not sure about the former - Albert Einstein
ProjectFootball
Back to top
View user's profile Send private message
darklegion
Guru
Guru


Joined: 14 Nov 2004
Posts: 467

PostPosted: Tue Mar 13, 2012 1:29 pm    Post subject: Reply with quote

I fixed it by unmerging gconf, removing all files from /etc/gconf, ~/.gconf, and ~/.gconfd, and then reemerging gconf. Everything works okay now :)
Back to top
View user's profile Send private message
jannis
Guru
Guru


Joined: 05 Dec 2004
Posts: 322
Location: Germany / Bavaria / Aschaffenburg

PostPosted: Sun Mar 18, 2012 7:30 pm    Post subject: Reply with quote

I'm having the same problem as OP.
Background: I had a ThinkPad T60 using an Intel Core2Duo T7200. Then I switched to a ThinkPad T400 with an Core2Duo P8400. The P8400 supports SSE4.1 while the T7200 does not. I simply swapped the hard drive and booted the T400. I then recompiled system (still running) and now firefox and thunderbird (maybe some more) don't start anymore.
Searched for bug reports but didn't find any.
Hope the "instructions" help me, too. Otherwise I'll do some more investigating.
Back to top
View user's profile Send private message
jannis
Guru
Guru


Joined: 05 Dec 2004
Posts: 322
Location: Germany / Bavaria / Aschaffenburg

PostPosted: Mon Mar 19, 2012 10:55 am    Post subject: Reply with quote

Ok, since I'm unable to fix the problem (and no one else on IRC seems to be able) this will be a bug report soon :/

UPDATE: I changed me CFLAGS from march=native to march=core2 and started an "emerge -1eav @system". After about 40 packages (out of 889), firefox started up fine again. Don't know which one it actually was.

UPDATE2: It's not the CFLAGS. I got the same problem again with march=core2 after merging some gnome-stuff-dependencies. Follow-up: https://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=408857
Back to top
View user's profile Send private message
vlooe
n00b
n00b


Joined: 04 Jun 2005
Posts: 35
Location: Germany

PostPosted: Wed Aug 29, 2012 8:22 pm    Post subject: Reply with quote

Hi
I got the same segfault and removing /etc/gconf and rebuilding gconf worked
Back to top
View user's profile Send private message
javamonkey
n00b
n00b


Joined: 28 Oct 2003
Posts: 25
Location: Porto - Portugal

PostPosted: Mon Feb 25, 2013 3:01 pm    Post subject: Reply with quote

I got the same problem, now in firefox 19.

I tried the gconf delete e emerge, crossdev is up to date, even an orbit and gconf rebuild did not help.

LANG="C" firefox also does not work.

Anyone found a solution that works?
Back to top
View user's profile Send private message
MattM
Retired Dev
Retired Dev


Joined: 23 Apr 2002
Posts: 8
Location: San Diego, CA

PostPosted: Wed Oct 30, 2013 7:47 pm    Post subject: Thanks for posting this Reply with quote

Rebuilding gconf and clearing the gconf directories worked for me too - thanks for posting this fix.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum