Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
lxde stopped working afer yesterdays update[works now]
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming
View previous topic :: View next topic  
Author Message
padoor
Advocate
Advocate


Joined: 30 Dec 2005
Posts: 4021
Location: india

PostPosted: Thu Feb 14, 2013 7:48 am    Post subject: lxde stopped working afer yesterdays update[works now] Reply with quote

today lxde coe up with a blank screen
yesterday's update worked fine in the same desktop
this is amd64 installation.
trying revdep-rebuild
_________________
reach out a little bit more to catch it (DON'T BELIEVE the advocate part under my user name)


Last edited by padoor on Thu Feb 14, 2013 4:01 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
padoor
Advocate
Advocate


Joined: 30 Dec 2005
Posts: 4021
Location: india

PostPosted: Thu Feb 14, 2013 4:01 pm    Post subject: Reply with quote

revdep-rebuild rebuilt libfm and lxde-panel
after that it works.
i thought revdep-rebuild is old time command.
preserved-rebuild keeps track of missing libraries..
in 64 bit version the portage is not yet finds the preserved libs
_________________
reach out a little bit more to catch it (DON'T BELIEVE the advocate part under my user name)
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum