Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
appmenu in kde-4.10
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software
View previous topic :: View next topic  
Author Message
cruzki123
Apprentice
Apprentice


Joined: 16 May 2008
Posts: 233

PostPosted: Wed Nov 28, 2012 8:41 pm    Post subject: appmenu in kde-4.10 Reply with quote

I have just see thisl blog about appmenu in kde-4.10. s this patch in any overlay or something like that?
Back to top
View user's profile Send private message
baaann
Guru
Guru


Joined: 23 Jan 2006
Posts: 499
Location: uk

PostPosted: Thu Nov 29, 2012 8:24 am    Post subject: Reply with quote

Here is what zugaina.org reveals

http://gpo.zugaina.org/Search?search=appmenu

not sure whether they relate to the blog post though
Back to top
View user's profile Send private message
younker
Apprentice
Apprentice


Joined: 18 Feb 2004
Posts: 264
Location: China

PostPosted: Wed Feb 06, 2013 5:05 am    Post subject: Reply with quote

this is merged to KDE 4.10, but I didn't get it from rc3 from the overlay ebuilds. What USE flag should I use for this great feature?
Back to top
View user's profile Send private message
cruzki123
Apprentice
Apprentice


Joined: 16 May 2008
Posts: 233

PostPosted: Wed Feb 06, 2013 6:29 pm    Post subject: Reply with quote

younker wrote:
this is merged to KDE 4.10, but I didn't get it from rc3 from the overlay ebuilds. What USE flag should I use for this great feature?


In the end it was very easy:

- Install x11-misc/appmenu-qt
- System Settings -> Appearance -> Style -> Fine Tuning (tab) -> there should be a "Menubar" section where you can choose the style among the ones of the post

There is more information in

http://gnumdk.blogspot.com.es/2012/11/appmenu-support-in-kde-410.html

Read the coments also.
Back to top
View user's profile Send private message
younker
Apprentice
Apprentice


Joined: 18 Feb 2004
Posts: 264
Location: China

PostPosted: Thu Feb 07, 2013 12:38 pm    Post subject: Reply with quote

This module appears in plasma-workspace now, codes is shown below
Code:

  63 KMEXTRA="
  64         appmenu/
  65         ktouchpadenabler/
  66         statusnotifierwatcher/
  67 "


It seems this is not enabled by default, should I add KMEXTRA=appmenu to make.conf?

Thanks
Back to top
View user's profile Send private message
megabaks
Apprentice
Apprentice


Joined: 22 Jan 2012
Posts: 253
Location: Russia && Saint-Petersburg

PostPosted: Fri Feb 08, 2013 7:31 am    Post subject: Reply with quote

younker wrote:
This module appears in plasma-workspace now, codes is shown below
Code:

  63 KMEXTRA="
  64         appmenu/
  65         ktouchpadenabler/
  66         statusnotifierwatcher/
  67 "


It seems this is not enabled by default, should I add KMEXTRA=appmenu to make.conf?

Thanks
just install it from the main tree
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum