Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
gecko-mediaplayer-1.0.7 compile-time failure [SOLVED]
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Multimedia
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pdr
Guru
Guru


Joined: 20 Mar 2004
Posts: 584

PostPosted: Tue Feb 05, 2013 12:54 pm    Post subject: gecko-mediaplayer-1.0.7 compile-time failure [SOLVED] Reply with quote

While updating/compiling gecko-mediaplayer-1.0.7:

Code:
x86_64-pc-linux-gnu-g++ -DHAVE_CONFIG_H -I. -I.. -fPIC -DPACKAGE_LOCALE_DIR=\""/usr/share/locale"\" -DPACKAGE_SRC_DIR=\""."\" -DPACKAGE_DATA_DIR=\""/usr/share"\" -fshort-wchar -I/usr/include/xulrunner-1.9.2 -I/usr/include/nspr   -I/usr/include/glib-2.0 -I/usr/lib64/glib-2.0/include   -I/usr/include/gmtk    -I/usr/include/dbus-1.0 -I/usr/lib64/dbus-1.0/include -I/usr/include/glib-2.0 -I/usr/lib64/glib-2.0/include   -DMOZILLA_STRICT_API -DXP_UNIX -DHAVE_CURL      -O2 -pipe -march=native -c -o plugin_dbus.o plugin_dbus.cpp
plugin.cpp: In function ‘const gchar* NPErrorToString(NPError)’:
plugin.cpp:253:10: error: ‘NPERR_TIME_RANGE_NOT_SUPPORTED’ was not declared in this scope
plugin.cpp:256:10: error: ‘NPERR_MALFORMED_SITE’ was not declared in this scope


This has been going on for about a week now (as you can see, on 64-bit install; have no problem with the 32-bit at home). I "emerge --sync && emerge -uavDN world" every weekday morning.

Right before posting I did run revdep-rebuild (usually run it fairly often) and it DID find some stuff that made it rebuild firefox-17.0.2

I assume no one else is seeing this (since I haven't seen any postings)? Usually with something like this I wait it out and usually see an update within a day or two (and postings) - lack of fix/postings makes me concerned about my setup. And the nature of the error has me concerned it is a version/header mismatch kinda thing.

EDIT: tried it with -curl USE flag, made no difference.


Last edited by pdr on Wed Feb 06, 2013 12:34 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
ssuominen
Developer
Developer


Joined: 30 Sep 2005
Posts: 2098
Location: Finland

PostPosted: Tue Feb 05, 2013 1:18 pm    Post subject: Reply with quote

It looks like you might have stale xulrunner installed.

Code:

# emerge -C xulrunner
Back to top
View user's profile Send private message
pdr
Guru
Guru


Joined: 20 Mar 2004
Posts: 584

PostPosted: Wed Feb 06, 2013 12:34 pm    Post subject: Reply with quote

You da man! That fixed it right up.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Multimedia All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum