Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
hibernate works every other time
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Kernel & Hardware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
masteroftheuniverse
Apprentice
Apprentice


Joined: 20 Jan 2005
Posts: 259

PostPosted: Wed Feb 29, 2012 3:00 pm    Post subject: hibernate works every other time Reply with quote

Using uswsusp with hibernate script, on kernel 3.2.1 (gentoo sources). I run hibernate, and the console says s2disk is starting, but then everything comes back like it resumes immediately. If I then run hibernate again, s2disk starts, creates the image, and hibernates properly.

This happens every time I hibernate, and the machine always resumes properly after the successful hibernate. Any ideas as to what's different between the first and second hibernate calls? I'm unsure of where to check logs, etc for this.

Thanks in advance!
Back to top
View user's profile Send private message
Hu
Watchman
Watchman


Joined: 06 Mar 2007
Posts: 8925

PostPosted: Thu Mar 01, 2012 2:49 am    Post subject: Reply with quote

Start by checking dmesg and hibernate.log.
Back to top
View user's profile Send private message
d-fens
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 09 Jan 2004
Posts: 88

PostPosted: Fri Feb 01, 2013 11:05 pm    Post subject: Reply with quote

having the exact same issue, you fixed this?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Kernel & Hardware All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum