Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
SpamAssassin and the OpenProtect channel
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security
View previous topic :: View next topic  
Author Message
z0ny
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 19 Mar 2005
Posts: 93
Location: Germany

PostPosted: Fri Jan 04, 2013 8:58 am    Post subject: SpamAssassin and the OpenProtect channel Reply with quote

Hey, for a few days now sa-update is unable to retrieve data from the OpenProtect channel. Is anybody else getting the same errors?

Quote:
channel: no 'mirrors.saupdates.openprotect.com' record found, channel failed

_________________
Old C programmers never die. They're just cast into void.
Back to top
View user's profile Send private message
ConsoleQcCa
n00b
n00b


Joined: 07 Feb 2005
Posts: 19

PostPosted: Wed Jan 09, 2013 1:20 am    Post subject: Reply with quote

I had the same problem and just realized that this ruleset is obselete, right from the channel webpage (http://saupdates.openprotect.com/):

Quote:
OpenProtect' SpamAssassin sa-update channel is obsolete since SARE stopped updating their rulesets. Please stop using this channel.


From what I read, this is not needed for a few years now (as far back as 2010) as most of what we used to get there is now in the upstream spamassassin ruleset (someone correct me if I'm wrong).

Here, another reference to my claim: http://bugs.contribs.org/show_bug.cgi?id=5751
Back to top
View user's profile Send private message
z0ny
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 19 Mar 2005
Posts: 93
Location: Germany

PostPosted: Thu Jan 10, 2013 7:41 am    Post subject: Reply with quote

Understood, thanks. Though I still cannot open the channel website (server not found).
_________________
Old C programmers never die. They're just cast into void.
Back to top
View user's profile Send private message
ConsoleQcCa
n00b
n00b


Joined: 07 Feb 2005
Posts: 19

PostPosted: Thu Jan 10, 2013 2:37 pm    Post subject: Reply with quote

Yeah, most of the time it don't load for me either. I was surprise it loaded when I try during my post ;)
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum