Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[SOLVED] switching to PHP-5.4 - problems
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Joseph_sys
Advocate
Advocate


Joined: 08 Jun 2004
Posts: 2406
Location: Edmonton, AB

PostPosted: Mon Oct 08, 2012 3:46 am    Post subject: [SOLVED] switching to PHP-5.4 - problems Reply with quote

I've emerge php-5.4 and trying to switch to use it, so I run:
Code:
syscon7 joseph # eselect php set cli php5.4
syscon7 joseph # eselect php set cgi php5.4
syscon7 joseph # eselect php set apache2 php5.4
You have to run `/etc/init.d/apache2 restart' for the changes to take effect
syscon7 joseph # eselect php list apache2
  [1]   php5.3
  [2]   php5.4 *
syscon7 joseph # /etc/init.d/apache2 restart


but php is not running correctly my OsCommerce web-page.
I'm getting a blank page.

in my make.conf I have
PHP_TARGETS="php5-3 php5-4"
PHP_INI_VERSION="production"
_________________
#Joseph


Last edited by Joseph_sys on Mon Oct 08, 2012 5:51 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Joseph_sys
Advocate
Advocate


Joined: 08 Jun 2004
Posts: 2406
Location: Edmonton, AB

PostPosted: Mon Oct 08, 2012 5:51 am    Post subject: Reply with quote

Problem fixed.
It was related to OsCommerce, the fix was:
https://github.com/osCommerce/oscommerce2/commit/9a4d1e6ab9ed87bdc20543995448b114364426b9
_________________
#Joseph
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum