Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Flash and Pulseaudio
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Multimedia
View previous topic :: View next topic  
Author Message
erzapito
n00b
n00b


Joined: 02 Feb 2007
Posts: 72

PostPosted: Fri Sep 28, 2012 9:04 am    Post subject: Flash and Pulseaudio Reply with quote

Hi, I know this has been discussed in lots of threads but I can't find a solution.

The problem is that if I want to use flash, all pulseaudio apps must be closed (like amarok or skype). I suppose this means that flashs is not using pulseaudio.
I followed this guide but it's still not working:
http://en.gentoo-wiki.com/wiki/PulseAudio#Flash.2Fother_ALSA_users_not_giving_sound

Anybody got this working?

Regards.
Back to top
View user's profile Send private message
piedar
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 09 Aug 2010
Posts: 80

PostPosted: Sat Sep 29, 2012 12:03 am    Post subject: Reply with quote

Works for me in Firefox 15 with alsa-plugins installed, no asound.conf or .asoundrc, and no tweaks to pulse configuration. When playing audio in Flash, it shows up in pavucontrol as "ALSA plug-in [plugin-container]: ALSA Playback".

What browser are you using? Did you restart it after installing alsa-plugins?
Back to top
View user's profile Send private message
erzapito
n00b
n00b


Joined: 02 Feb 2007
Posts: 72

PostPosted: Wed Oct 03, 2012 9:34 am    Post subject: Reply with quote

I'm currently using firefox 10. I'm going to try to update it and check. Thanks!!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Multimedia All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum