Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Gecko-Mediaplayer buffers 100% before starting Quicktime.
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Multimedia
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Mordillo98
n00b
n00b


Joined: 28 Mar 2012
Posts: 15

PostPosted: Fri Jul 13, 2012 3:08 pm    Post subject: Gecko-Mediaplayer buffers 100% before starting Quicktime. Reply with quote

Hey,

I have gecko-mediaplayer installed and it always buffer a full 100% before starting up when I watch quicktime videos online on ITunes trailers using the Chromium browser.

I would like to have it started automatically after 20% of buffering, but can't find the setting allowing it to do so.

I know it's possible since Lubuntu does it. :)

Workaround is to use the Totem plugin, but it's a bit heavy on my OpenBox setup. I would rather just use Gecko-mediaplayer instead.

Any suggestions?
Back to top
View user's profile Send private message
Mordillo98
n00b
n00b


Joined: 28 Mar 2012
Posts: 15

PostPosted: Tue Jul 31, 2012 6:09 pm    Post subject: Reply with quote

Still no answer? Anyone?
Back to top
View user's profile Send private message
gerard82
Advocate
Advocate


Joined: 04 Jan 2004
Posts: 2228
Location: Netherlands

PostPosted: Wed Aug 01, 2012 9:12 am    Post subject: Reply with quote

I don't use it myself but a little searching revealed to me that it uses mplayer.
Mplayer has a config file in /etc/mplayer (systemwide) where you can set this AFAIK.
You can also create an mplayer config in your /home/username/.mplayer/config.
Gerard.
_________________
To install Gentoo I use sysrescuecd.Based on Gentoo,has firefox to browse Gentoo docs and mc to browse (and edit) files.
The same disk can be used for 32 and 64 bit installs.
You can follow the Handbook verbatim.
http://www.sysresccd.org/Download
Back to top
View user's profile Send private message
papu
Guru
Guru


Joined: 25 Jan 2008
Posts: 388
Location: Sota algun pi de l'empordà

PostPosted: Sat Jan 26, 2013 5:41 pm    Post subject: Reply with quote

i can't configure buffering , the gecko-mplayer only play when rise 100% of the video, the configuration don't work and also
don't work changing mplayer /etc config.

¿any ideas?
_________________
--Intel i5 3570k --Asrock z77 ext. 4 --Skill 32GB dd3 --Radeon r9 270 --S.O Gentoo & Win 64bits
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Multimedia All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum