Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
mixed locales, applications give locale error message
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Other Things Gentoo
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ioio
n00b
n00b


Joined: 03 Jul 2005
Posts: 6

PostPosted: Tue Jul 24, 2012 4:36 pm    Post subject: mixed locales, applications give locale error message Reply with quote

Hi@all,

I've installed en_US and it_IT locales. Now many application give an error about the active locale settings, typical outputs:
http://imgur.com/a/CyNUh

What could I set to correct these problems?

Thank you,
ioio
Back to top
View user's profile Send private message
sebaro
Veteran
Veteran


Joined: 03 Jul 2006
Posts: 1028
Location: Romania

PostPosted: Fri Jul 27, 2012 9:59 am    Post subject: Reply with quote

What's "locale" command output. I see "us_US.UTF-8" for LANG when it should be "en_US.UTF-8".
_________________
My Smooth Computer
MB: VIA 82C598MVP on DFI P5BV3+/Rev. B+
CPU: AMD K6-II 333 MHz | RAM: 256 MB SDRAM
Video: Asus MB19TU on nVidia GeForce MX4000 64 MB
Sound: CM8738 | Net: RTL-8139
PATA HDD WD 80 GB & DVD-RW LG 16x
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Other Things Gentoo All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum