Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Enemy-territory will not start.[solved]
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

Goto page Previous  1, 2  
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on AMD64
View previous topic :: View next topic  
Author Message
earthy
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 07 Jul 2006
Posts: 145

PostPosted: Tue Jul 17, 2012 7:54 pm    Post subject: Reply with quote

Thank you for your understanding,I know I can be difficult.
I will cross my fingers and toes and try your suggestions.
I did and I am still here,at this system.
Seems like et is started but I stopped it to write this thread.
Will try now to start it ,frag a little(a ton) and hopefully come back to SOLVE this thread.
Thank you very much for your help,I will try to be careful with my awesome Gentoo as I know no other distro or OS can replace it.
Back to top
View user's profile Send private message
earthy
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 07 Jul 2006
Posts: 145

PostPosted: Tue Jul 17, 2012 9:16 pm    Post subject: Reply with quote

ET is fine and still kicking,Gentoo is fine,problem is solved although I don't know how the hell you figured that one out.Three thumbs up!!!
Back to top
View user's profile Send private message
gorkypl
Guru
Guru


Joined: 04 Oct 2010
Posts: 444
Location: Kraków, PL

PostPosted: Wed Jul 18, 2012 6:30 am    Post subject: Reply with quote

I am glad it works :)
_________________
BTW, TWM FTW!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on AMD64 All times are GMT
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum