Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Niente GNOME dopo aggiornamento xserver[RISOLTO]
View unanswered posts
View posts from last 24 hours
View posts from last 7 days

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Forum italiano (Italian)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Massimog
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 04 Nov 2011
Posts: 106
Location: Osimo(AN)

PostPosted: Mon Jun 25, 2012 9:46 pm    Post subject: Niente GNOME dopo aggiornamento xserver[RISOLTO] Reply with quote

Ciao a tutti... da ieri che non posso accedere piu a Gentoo, faccio il login ma appare il schermo grigio con solo il cursore.Tutto e successo dopo aver aggiornato mesa e xserver.Non so dove sbattere la testa, qualche idea?

Last edited by Massimog on Tue Jun 26, 2012 7:50 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
ago
Developer
Developer


Joined: 01 Mar 2008
Posts: 1494
Location: Cosenza, Italy

PostPosted: Tue Jun 26, 2012 9:28 am    Post subject: Reply with quote

Prova a dare uno sguardo ai log. revdep-rebuild trova qualcosa?
_________________
Contattami se vuoi contribuire in:
-Arch tester
-Chromium tester
-Traduzione doc. it
-Security
Back to top
View user's profile Send private message
djinnZ
Advocate
Advocate


Joined: 02 Nov 2006
Posts: 4724
Location: not so far from an evil, world famous volcano. Under dictatorship, idiocracy, property of banks...

PostPosted: Tue Jun 26, 2012 3:43 pm    Post subject: Reply with quote

/etc/conf.d/xdm wrote:
# What display manager do you use ? [ xdm | gdm | kdm | gpe | entrance ]
# NOTE: If this is set in /etc/rc.conf, that setting will override this one.
DISPLAYMANAGER="xxx"
/etc/env.d/90xsession wrote:
XSESSION=xxx
Code:
ls /etc/X11/Sessions
:?
_________________
scita et risus abundant in ore stultorum sed etiam semper severi insani sunt:wink:
mala tempora currunt...mater stultorum semper pregna est :evil:
Murpy'sLaw:If anything can go wrong, it will - O'Toole's Corollary:Murphy was an optimist :wink:
Back to top
View user's profile Send private message
Massimog
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 04 Nov 2011
Posts: 106
Location: Osimo(AN)

PostPosted: Tue Jun 26, 2012 7:49 pm    Post subject: Reply with quote

Risolto con revdep-rebuild , mi ha chiesto di ricompilare x11-libs/startup-notification-0.12, media-libs/faac-1.28-r3 e firefox
Grazie per l'aiuto :)
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Forum italiano (Italian) All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum