Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Youtube (Video Flash) con colori sbagliati
View unanswered posts
View posts from last 24 hours
View posts from last 7 days

Goto page Previous  1, 2  
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Forum italiano (Italian)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
UnoSD
Apprentice
Apprentice


Joined: 27 Jun 2011
Posts: 247

PostPosted: Sat Mar 31, 2012 12:05 pm    Post subject: Reply with quote

Sembra che invece di risolverla la Adobe, l'abbia risolta la NVidia... -.-
Back to top
View user's profile Send private message
fbcyborg
Advocate
Advocate


Joined: 16 Oct 2005
Posts: 3020
Location: ROMA

PostPosted: Sat Mar 31, 2012 12:17 pm    Post subject: Reply with quote

Non mi meraviglierei...
_________________
[HOWTO] Come criptare la /home usando cryptsetup e luks
[HOWTO] Abilitare il supporto al dom0 XEN su kernel 3.X
Help answer the unanswered
Back to top
View user's profile Send private message
UnoSD
Apprentice
Apprentice


Joined: 27 Jun 2011
Posts: 247

PostPosted: Sat Mar 31, 2012 12:19 pm    Post subject: Reply with quote

Il problema della sovrapposizione del video sui bianchi puri e neri puri si risolve con la variabile: VDPAU_NVIDIA_NO_OVERLAY=1

Per l'altro... o si usa la patch o si disattiva l'accelerazione...
Back to top
View user's profile Send private message
fbcyborg
Advocate
Advocate


Joined: 16 Oct 2005
Posts: 3020
Location: ROMA

PostPosted: Tue Apr 03, 2012 2:07 pm    Post subject: Reply with quote

Ma quindi poi che hai fatto? hai patchato?
_________________
[HOWTO] Come criptare la /home usando cryptsetup e luks
[HOWTO] Abilitare il supporto al dom0 XEN su kernel 3.X
Help answer the unanswered
Back to top
View user's profile Send private message
UnoSD
Apprentice
Apprentice


Joined: 27 Jun 2011
Posts: 247

PostPosted: Tue Apr 03, 2012 2:15 pm    Post subject: Reply with quote

fbcyborg wrote:
Ma quindi poi che hai fatto? hai patchato?


Ho disattivato l'accelerazione in attesa del prossimo aggiornamento...

Assurdo a dirlo ma avevo meno problemi con la scheda video AMD integrata...
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Forum italiano (Italian) All times are GMT
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum