Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Πρόβλημα με τα ελληνικά στον xorg 1.4
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Greek
View previous topic :: View next topic  
Author Message
MasterX
Veteran
Veteran


Joined: 26 Jun 2003
Posts: 1165

PostPosted: Mon Oct 08, 2007 2:23 pm    Post subject: Πρόβλημα με τα ελληνικά στον xorg 1.4 Reply with quote

Καλησπέρα,

πριν από μερικές μέρες έκανα αναβάθμιση του X στο 1.4, και αντιμετωπίζω μερικά προβλήματα. Τα glxgears, glxinfo, και openoffice σταμάτησαν να τρέχουν, και έχω ένα μικρό πρόβλημα με τα Ελληνικά. Στη κονσόλα, και στο KDE μπορώ να γράψω ελληνικά, αλλά όταν παώ να αντιγράψω ένα ελληνικό κείμενο από pdf αρχείο, οι ελληνικές λέξεις εμφάνιζονται σε κώδιακ ASCI.

Γνωρίζεις κανένας ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα;
Back to top
View user's profile Send private message
orionbelt
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 05 Apr 2006
Posts: 83
Location: Brussels, Belgium

PostPosted: Sat Oct 13, 2007 7:07 pm    Post subject: Reply with quote

Υποθετω εννοεις τον xorg-server, οχι το xorg-x11.

Ομως ο xorg-server-1.4-r1 ειναι δυο γενιες μπροστα απο το stable 1.2.0-r3 και ειναι hard masked (σημαινει οτι κατι δεν δουλευει). Επομενως τα προβληματα που εχεις ειναι μαλλον αναμενομενα.

Γιατι δεν σου κανει ο 1.2.0-r3;
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Greek All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum