Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
xfree on alpha problems
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on Alternative Architectures
View previous topic :: View next topic  
Author Message
sam_vde
n00b
n00b


Joined: 30 Jun 2003
Posts: 4

PostPosted: Tue Jul 01, 2003 12:29 pm    Post subject: xfree on alpha problems Reply with quote

Hi,

I emerged xfree on DEC Alpha platform, installation is ok. However my card has s3 chipset. I do not have the s3 driver. The official xfree86 website and the downloaded sources have it, so I think it is not compiled by default.

Now I use the vga driver, but X crashes with no obvious reason as soon as it gets loaded so I want to try s3 to see whether this helps.

Does anybody know how to manipulate the ebuild so I can have the s3 driver?

Thanks,
Regards,

Sam
Back to top
View user's profile Send private message
taviso
Retired Dev
Retired Dev


Joined: 15 Apr 2003
Posts: 261
Location: United Kingdom

PostPosted: Wed Jul 02, 2003 7:20 pm    Post subject: Re: xfree on alpha problems Reply with quote

sam_vde wrote:
Does anybody know how to manipulate the ebuild so I can have the s3 driver?


You mean s3virge? it definitely is included.
_________________
--------------------------------------
Gentoo on Alpha, is your penguin 64bit?
--------------------------------------------------------
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on Alternative Architectures All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum