| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
thelem n00b

|
Posted: Sat Jan 13, 2007 8:54 pm Post subject: Jacyś Gentoo maniacy z RADOMIA |
|
|
Hey mam pytanie jest ktos na forum z Radomia, bo kiedys istnial portal ktory zeszal maniakow z naszego miasta a teraz juz cisza. Jesli ktos jest to niech da znac  _________________ CPU .: Pentium 4 1500 MHz
VGA .: Leadtek WinFast A6600 GT TDH
RAM .: 1 x 1024MB PC-3200
HDD .: 1 x 40GB |
|
| Back to top |
|
 |
kostia_lewin n00b

|
Posted: Sun Jan 14, 2007 1:25 pm Post subject: |
|
|
Jestem z małej wioski pod Radomiem. Choć obecnie pracuję i mieszkam w Ożarowie Mazowieckim, ale co tydzeń lub dwa wracam do domu. Tu masz jeszcze kilku  |
|
| Back to top |
|
 |
ffurbo Tux's lil' helper

|
Posted: Sun Jan 14, 2007 5:31 pm Post subject: |
|
|
Witam,
Ja jestem z Radomia. Jakiś czas temu działał Radomski LUG. Zorganizowali kilka wykładów otwartych na naszej polibudzie. Właśnie na jednym z nich poznałem Gentoo - przyjechali Matti i Messer z Krakowa (mam nadzieję że nie przekręciłem nicków) i zainstalowali Gentoo w ciągu dwóch godzin. Z tego co wiem to gentoo.pl wisiało na serwerze w naszym mieście.
Nie wiem co się dzieje z grupą obecnie. Pod domeną radom.linux.pl, gdzie wcześniej była witryna RLUGU zgłasza się teraz coś innego...
Użytkowników Linuksa z naszego miasta na pewno można spotkać na http://forum.radom.pl w dziale "Pogotowie informatyczne" i na alt.pl.regionalne.radom
Jak byś się czegoś dowiedział daj znać tutaj albo na PW |
|
| Back to top |
|
 |
thelema n00b

|
Posted: Mon Jan 15, 2007 5:58 pm Post subject: |
|
|
ok thx za odpowiedz, ciesze sie ze Gentoo nie jest obce ludziom z naszego miasta i okolic  |
|
| Back to top |
|
 |
emcebob n00b

|
Posted: Fri Jan 19, 2007 2:17 pm Post subject: |
|
|
Nie sam Radom, ale Iłża, w sumie niedaleko  _________________ Prawnik z teczką może ukraść więcej niz 100 gangsterów uzbrojonych w karabiny (c) Mario Puzo |
|
| Back to top |
|
 |
akroplas Tux's lil' helper

|
Posted: Fri Jan 19, 2007 4:34 pm Post subject: |
|
|
To ja tez mieszkam prawie w Radomiu Witam, a co do RLUGa, duzo osob bylo na spotkaniach ? |
|
| Back to top |
|
 |
ffurbo Tux's lil' helper

|
Posted: Fri Jan 19, 2007 5:20 pm Post subject: |
|
|
| akroplas wrote: | | a co do RLUGa, duzo osob bylo na spotkaniach ? |
Tłumów nie było, ja byłem na dwóch spotkaniach i na oko tak koło 40 osób, ale nie potrafię tak szacować więc traktuj tę liczbę raczej jako rząd wielkości.
Pozdrawiam |
|
| Back to top |
|
 |
|