Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
huonoin kone?
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Finnish
View previous topic :: View next topic  
Author Message
raaman
n00b
n00b


Joined: 16 Jul 2006
Posts: 7
Location: Finland

PostPosted: Thu Aug 10, 2006 5:49 pm    Post subject: huonoin kone? Reply with quote

Onko minulla foorumin huonoin gentoo-kone? Siis ihan niinku pääkone, ei mikään nurkassa pölyttyvä romu jota ei koskaan käytetä.

1000 MHz Athlon, 512 muistia, noin 200 gigaa kovalevytilaa, Geforce4 joku halpa. Kyllä tällä pärjää! Mihin te niitä dual core systeemejä oikein tarvitte. 1000 MHz gentoo kone vastaa 3 GHZ Pentium4 windowsilla.
Back to top
View user's profile Send private message
Cougar81
n00b
n00b


Joined: 08 Nov 2002
Posts: 42
Location: Helsinki, Finland

PostPosted: Fri Aug 11, 2006 3:32 pm    Post subject: Reply with quote

Duunissa pääkoneena 2xP2 400MHz, 320Mt ram, 30Gt IDE-kovo, Matrox G450.
Servusta löytyy P3 500MHz, 256Mt ram, 2x Fast-SCSI 4Gt kovot.
Back to top
View user's profile Send private message
Obi-Lan
Apprentice
Apprentice


Joined: 21 Jan 2005
Posts: 230
Location: Riihimäki

PostPosted: Mon Aug 14, 2006 8:21 am    Post subject: Reply with quote

Yksinkertainen vastaus: Pelaamiseen ;)

Itellä amd64, giga rammii ja geforce 6600gt pci-e. Sekä parisataa gigaa kovotilaa. Tietty mukavempaa käyttää myös jotain gnomea yms kun on vauhdikas kone :)
Back to top
View user's profile Send private message
Toomuch
n00b
n00b


Joined: 16 Mar 2004
Posts: 46

PostPosted: Fri Aug 18, 2006 2:21 pm    Post subject: Reply with quote

Täällä on ainoana pc-koneena PIII 600MHz, 640MB RAM, 380 gigaa levyä, GeForce2MX 64MB, SB Audigy.

Kyl tällä Enemy Territoryä pelaa halutessaan ;) ja KDE 3.5.2 toimii ihan hyvin.

Edit: Kororaata testatessa toimi kyl Gnomekin hyvin, huvittais kyl joskus yrittää tunkata XGL pystyyn ku ehtis :)

t
Back to top
View user's profile Send private message
tuuletin
n00b
n00b


Joined: 05 Feb 2006
Posts: 22

PostPosted: Sat Aug 19, 2006 2:39 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
Pääkoneena on:

amd athlon xp 2200 @ 2400
ati radeon 9200 se
256 megaa rammia ja giga swappia
300 watin poweri
160 gigaa kiintolevytilaa (Jotakin 20 gigaa vapaata tilaa)


Quote:
Servuna (phpsysinfo):

Prosessoreita 1
Malli AMD Athlon(tm) processor

Piirin MHz 997.32 Mhz

Välimuistin koko 256.00 KB

Järjestelmän Bogomipsit 1995.61

PCI Laitteet

- Ethernet controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL-8139/8139C/8139C+
- Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] AMD-760 [IGD4-1P] System Controller
- IDE interface: VIA Technologies, Inc. VT82C586A/B/VT82C686/A/B/VT823x/A/C PIPC Bus Master IDE
- ISA bridge: VIA Technologies, Inc. VT82C686 [Apollo Super South]
- Multimedia audio controller: VIA Technologies, Inc. VT82C686 AC97 Audio Controller
- PCI bridge: Advanced Micro Devices [AMD] AMD-760 [IGD4-1P] AGP Bridge
- SMBus: VIA Technologies, Inc. VT82C686 [Apollo Super ACPI]
- (2x) USB Controller: VIA Technologies, Inc. VT82xxxxx UHCI USB 1.1 Controller
- VGA compatible controller: ATI Technologies Inc Rage 128 Pro Ultra TF

IDE Laitteet
- hdc: SAMSUNG CD-ROM SC-148F
- hda: QUANTUM FIREBALL EL10.2A (Kapasiteetti: 9.56 GB)

SCSI Laitteet Ei yhtään
USB Laitteet Ei yhtään
Back to top
View user's profile Send private message
Zmyrgel
Apprentice
Apprentice


Joined: 31 Jan 2006
Posts: 181
Location: Finland / Ireland

PostPosted: Sun Aug 27, 2006 6:05 pm    Post subject: Reply with quote

Ei enää mutta minulla oli gentoo serverinä minun vanhassa masiinassa.

300Mhz Celeron, 30Gb kovo, 96Mb SDRAM kunnes innostuin Solariksesta ja ajattelin sitä kokeilla.
Toisesta koneesta prossu ja huuto.netistä lisää RAMmia.

500Mhz Celeron, 30Gb kovo ja 512Mb RAM :D
Tätä nykyä taitaa olla Slackware-current asennettuna kyllä ko. koneeseen mutta kunhan täältä Irlannista pääsen takaisin Suomeen niin taitaa jokin Unix siihen tulla serveriksi.
Back to top
View user's profile Send private message
linuxtuxhellsinki
l33t
l33t


Joined: 15 Nov 2004
Posts: 692
Location: Hellsinki

PostPosted: Mon Aug 28, 2006 11:41 am    Post subject: Reply with quote

No eipä tää "pää"-läppäri oo kun PII 300Mhz, 224MB, 20GB ThinkPad ja kyllä tällä surffailee ja 'pelailee' ihan mukavasti, paitsi jos on systeemin päivitys taustalla niin silloin latautuu sivut vähän hitaasti 8)

On tossa myös yhdessä vanhemmassa ThinkPadissa (133Mhz, 40MB,4GB) Gentoo asennettuna enemmänkin testin vuoksi, mutta sitä ei oo jaksanut päivittää jokuseen kuukauteen kun esim. X:ssä menee about viikko :wink:
Pää desktop on P4 1.6Ghz ja vanhoja tuplaprossu proliantteja löytyy muutama, joista keskimmäinen Dual PPro200Mhz käytössä (muutama Apple ja projekti läppäreitä ym. komerossa)
_________________
1st use 'Search' & lastly add [Solved] to
the subject of your first post in the thread.
Back to top
View user's profile Send private message
AnXa
Apprentice
Apprentice


Joined: 06 Apr 2004
Posts: 250
Location: Lahti, Finland

PostPosted: Mon Sep 04, 2006 5:34 am    Post subject: Reply with quote

Huonoin kone jolle olen gentoon törkännyt on ollut 333 Mhz AMD K6-2 (Tekeekö se siitä sitten NextGenin??) anyway. Työpöydän kääntämiseen meni viikkoja... :lol:

mutta nyt kone jolla seikkailen löytyy mun allekirjoitus tekstistä.
_________________
The idea isn't about how do you see or hear it, it's about how do you experience it...
--//--
Asus K8V Deluxe, Athlon64 3500+, nVidia 7600 GT, 3Gb 400MHz DDR, IDE HD 160Gb, IDE HD 850Mb and SATA HD 250Gb
Back to top
View user's profile Send private message
Tronic
Apprentice
Apprentice


Joined: 28 Jul 2003
Posts: 194
Location: Finland

PostPosted: Sun Dec 17, 2006 2:08 pm    Post subject: Reply with quote

Meillä oli K6 233 MHz (vai olikohan sentään 266 MHz), vissiin 64 MB RAM, ATI:n jokin ikiwanha piiri (joka ei tukenut XFree86 4.x:n tai Xorgin kanssa kuin 8 bit värejä, 3.x:n kanssa oli osannut sentään 16 bit) desktop-koneena, webbisurffailuun, SSH:lle, yms. Nykyisin tuo kone pyörittää Gentoon sijaan OS/2 Warp 4.0:aa ja nelilinjaista telnet-BBS:ää.
_________________
There are no alternative energy sources to fossil fuels. Whoever claims otherwise doesn't know the difference between mW and MW. -Kurki-Suonio
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Finnish All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum