Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
portage-2.0.51_rc1 bug? [SOLVED]
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Gentoo Forums Forum Index Gentoo for Mac OS X (Portage for Mac OS X)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pindar
Apprentice
Apprentice


Joined: 30 Apr 2004
Posts: 220

PostPosted: Fri Sep 24, 2004 8:25 pm    Post subject: portage-2.0.51_rc1 bug? [SOLVED] Reply with quote

Is this a known bug? I installed portage-2.0.51_rc1. Now when I try to emerge something, it will just download the tarball and then bails out:
Code:

% sudo emerge lynx
Calculating dependencies ...done!
>>> emerge (1 of 1) net-www/lynx-2.8.5 to /
>>> Downloading http://gentoo.osuosl.org/distfiles/lynx2.8.5.tar.bz2
######################################################################## 100.0%
>>> md5 src_uri ;-) lynx2.8.5.tar.bz2

And then I get my normal prompt, nothing else happens.


Last edited by pindar on Tue Sep 28, 2004 7:45 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
hobbes27
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 11 Apr 2003
Posts: 87
Location: Germany

PostPosted: Sun Sep 26, 2004 10:01 am    Post subject: Reply with quote

same here :-(
Back to top
View user's profile Send private message
pindar
Apprentice
Apprentice


Joined: 30 Apr 2004
Posts: 220

PostPosted: Mon Sep 27, 2004 5:54 pm    Post subject: Reply with quote

Just upgraded to Portage 2.0.51_rc6 ; the problem persists.
Back to top
View user's profile Send private message
pindar
Apprentice
Apprentice


Joined: 30 Apr 2004
Posts: 220

PostPosted: Tue Sep 28, 2004 7:47 am    Post subject: Reply with quote

Problem solved, see http://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=65563.
Back to top
View user's profile Send private message
hobbes27
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 11 Apr 2003
Posts: 87
Location: Germany

PostPosted: Tue Sep 28, 2004 8:42 am    Post subject: Reply with quote

Thanks!

Adding "-sanbox" to the FEATURES in /etc/make.conf solved the problem!

:-)
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Gentoo Forums Forum Index Gentoo for Mac OS X (Portage for Mac OS X) All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum