Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
mjpegtools No compila !
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Spanish
View previous topic :: View next topic  
Author Message
SandMan
n00b
n00b


Joined: 15 Nov 2002
Posts: 5

PostPosted: Mon Nov 18, 2002 3:32 pm    Post subject: mjpegtools No compila ! Reply with quote

Hola !

No consigo compilar el mjpegtools , a mitad da el siguiente error :

/bin/sh ../libtool --mode=link i686-pc-linux-gnu-gcc -mcpu=i686 -march=i686 -march=i686 -mcpu=i686 -O3 -pipe -Wall -Wunused -o y4mcolorbars y4mcolorbars.o colorspace.o subsample.o -L../utils -lmjpegutils
./.libs/liblavplay.so: undefined reference to `SDL_Quit'
./.libs/liblavplay.so: undefined reference to `SDL_WM_SetCaption'
./.libs/liblavplay.so: undefined reference to `SDL_CreateYUVOverlay'
./.libs/liblavplay.so: undefined reference to `SDL_LockYUVOverlay'
./.libs/liblavplay.so: undefined reference to `SDL_EventState'
./.libs/liblavplay.so: undefined reference to `SDL_UnlockSurface'
./.libs/liblavplay.so: undefined reference to `SDL_LockSurface'
./.libs/liblavplay.so: undefined reference to `SDL_DisplayYUVOverlay'
./.libs/liblavplay.so: undefined reference to `SDL_UpdateRect'
./.libs/liblavplay.so: undefined reference to `SDL_Init'
./.libs/liblavplay.so: undefined reference to `SDL_GetError'
./.libs/liblavplay.so: undefined reference to `SDL_UnlockYUVOverlay'
./.libs/liblavplay.so: undefined reference to `SDL_FreeYUVOverlay'
./.libs/liblavplay.so: undefined reference to `SDL_SetVideoMode'
collect2: ld returned 1 exit status
make[2]: *** [divxdec] Error 1
make[2]: *** Se espera a que terminen otras tareas....
i686-pc-linux-gnu-gcc -mcpu=i686 -march=i686 -march=i686 -mcpu=i686 -O3 -pipe -Wall -Wunused -o y4mcolorbars y4mcolorbars.o colorspace.o subsample.o -L/var/tmp/portage/mjpegtools-1.6.0-r4/work/mjpegtools-1.6.0/utils -lmjpegutils
make[2]: Leaving directory `/var/tmp/portage/mjpegtools-1.6.0-r4/work/mjpegtools-1.6.0/lavtools'
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/var/tmp/portage/mjpegtools-1.6.0-r4/work/mjpegtools-1.6.0'
make: *** [all] Error 2

!!! ERROR: media-video/mjpegtools-1.6.0-r4 failed.
!!! Function src_compile, Line -97, Exitcode 2
!!! (no error message)


???? Alguna idea ???

Saludos
Back to top
View user's profile Send private message
SandMan
n00b
n00b


Joined: 15 Nov 2002
Posts: 5

PostPosted: Mon Nov 18, 2002 4:39 pm    Post subject: Reply with quote

Na, con este parche lo he conseguido solucionar.......

http://www.stillhq.com/jpeg2mpeg/make-compile.diff
Back to top
View user's profile Send private message
tirantloblanc
Apprentice
Apprentice


Joined: 22 Oct 2002
Posts: 179
Location: Barcelona, ES

PostPosted: Tue Nov 19, 2002 11:52 am    Post subject: Reply with quote

¿Te importaría hacer un informe de fallo en http://bugs.gentoo.org ? Así lo podrán arreglar e incluir en la distro sin errores.
Gracias :)
Back to top
View user's profile Send private message
SandMan
n00b
n00b


Joined: 15 Nov 2002
Posts: 5

PostPosted: Tue Nov 19, 2002 7:18 pm    Post subject: Reply with quote

Hola !

Ya lo he creado, se puede ver en :

http://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=10970

Un saludo
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Spanish All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum