Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Multimedia
Moderators: beandog, Global Moderators

Users browsing this forum: None
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

Goto page 1, 2, 3 ... 862, 863, 864  Next
Post new topic
 Topics   Replies   Views   Author   Last Post 
No new posts Sticky: Gentoo Studio: Professional Audio Gentoo Workstation
[ Goto pageGoto page: 1 ... 5, 6, 7 ]
162 55121 audiodef
Tue Jul 24, 2012 7:24 pm
CraigPid View latest post
Thu Oct 16, 2014 10:20 pm
No new posts Pulseaudio + Bluetooth maddness
2 174 SumDog
Wed Nov 19, 2014 11:30 pm
Ant P. View latest post
Thu Nov 20, 2014 7:08 pm
No new posts Google Chrome doesn't play any media with running players
0 68 mvlabat
Thu Nov 20, 2014 4:41 pm
mvlabat View latest post
Thu Nov 20, 2014 4:41 pm
No new posts [SOLVED] Bad music quality in audio players
8 329 mvlabat
Fri Nov 14, 2014 2:36 pm
mvlabat View latest post
Thu Nov 20, 2014 4:27 pm
No new posts Mythtv backend as UPnP server
0 81 TopherC
Thu Nov 20, 2014 5:26 am
TopherC View latest post
Thu Nov 20, 2014 5:26 am
No new posts Can't run Pitivi [SOLVED]
2 131 Punchcutter
Tue Nov 18, 2014 5:30 am
NeddySeagoon View latest post
Wed Nov 19, 2014 9:22 pm
No new posts SOLVED xbmc fails to recompile when I add cec use flag
6 317 joelparthemore
Sat Nov 15, 2014 10:05 pm
joelparthemore View latest post
Wed Nov 19, 2014 3:01 pm
No new posts Switch audio devices in KDE
0 95 alienjon
Wed Nov 19, 2014 12:08 am
alienjon View latest post
Wed Nov 19, 2014 12:08 am
No new posts Pulseaudio segfault if lower the volume down to mute
0 59 truongan
Tue Nov 18, 2014 10:27 pm
truongan View latest post
Tue Nov 18, 2014 10:27 pm
No new posts Unable to hear any sound from gentoo box.
2 212 gentleguy
Thu Nov 13, 2014 8:55 pm
VoidMage View latest post
Mon Nov 17, 2014 9:51 am
No new posts Viewing anaglyph images without 3d glasses
1 129 Grahammm
Sun Nov 16, 2014 1:39 pm
CCC_037 View latest post
Mon Nov 17, 2014 5:02 am
No new posts bluetooth telephony HFP profile using bluez5/pulseaudio5
4 1144 luciano
Sun Apr 13, 2014 12:16 pm
luciano View latest post
Sat Nov 15, 2014 11:04 am
No new posts [SOLVED] google-chrome (stable): no audio in flash
9 683 SemmZemm
Mon Oct 27, 2014 12:29 am
Navar View latest post
Sat Nov 15, 2014 10:32 am
No new posts how to change pulseaudio headphones priority?
0 94 Khumarahn
Sat Nov 15, 2014 9:40 am
Khumarahn View latest post
Sat Nov 15, 2014 9:40 am
No new posts Noises in Pulseaudio when playing several streams
0 104 mani001
Thu Nov 13, 2014 4:41 pm
mani001 View latest post
Thu Nov 13, 2014 4:41 pm
No new posts Getting 404 attempting to install google-chrome
1 171 depontius
Thu Nov 13, 2014 12:25 am
Liphtier View latest post
Thu Nov 13, 2014 10:29 am
No new posts Logitech Quickcam 9000 Pro not working all of the sudden
6 354 mani001
Wed Nov 05, 2014 8:00 pm
mani001 View latest post
Wed Nov 12, 2014 10:14 pm
No new posts [solved] Amarok doesn't scan local collection w/ embedded DB
2 243 wdsci
Mon Nov 10, 2014 6:19 am
wdsci View latest post
Wed Nov 12, 2014 1:18 pm
No new posts ALSA + apulse: MPD running as mpd user blocks pulse
0 154 AaylaSecura
Tue Nov 11, 2014 8:23 pm
AaylaSecura View latest post
Tue Nov 11, 2014 8:23 pm
No new posts lightworks problem: Trace/breakpoint trap
0 135 pd1986
Mon Nov 10, 2014 2:12 pm
pd1986 View latest post
Mon Nov 10, 2014 2:12 pm
No new posts Activating another window disables fullscreen for flash
3 1280 venustomars
Fri May 03, 2013 10:37 pm
njsg View latest post
Sun Nov 09, 2014 11:06 am
No new posts alsa/mplayer question ( sampling )
4 294 paziu
Fri Nov 07, 2014 6:20 am
paziu View latest post
Sun Nov 09, 2014 4:58 am
No new posts Recording two simultaneous video streams - possible?
24 2333 thender
Tue Aug 26, 2014 8:09 am
GetOperational View latest post
Sun Nov 09, 2014 3:15 am
No new posts How do i get embedded cover art for media files?
0 180 FizzyWidget
Sat Nov 08, 2014 8:32 pm
FizzyWidget View latest post
Sat Nov 08, 2014 8:32 pm
No new posts PBM: No more GUI sounds (mouse) in XBMC after big upgrade
0 141 VinzC
Sat Nov 08, 2014 4:08 pm
VinzC View latest post
Sat Nov 08, 2014 4:08 pm
No new posts sound lost for user, root is laud (as ever)
3 272 while true
Sun Nov 02, 2014 9:10 pm
while true View latest post
Fri Nov 07, 2014 8:24 pm
No new posts guayadeque missing gstreamer plugin
4 336 meitnerium
Thu Nov 06, 2014 5:33 pm
meitnerium View latest post
Fri Nov 07, 2014 7:39 pm
No new posts Pepperflash working well for anyone?
16 1408 grant123
Fri Oct 24, 2014 7:49 pm
SDNick484 View latest post
Fri Nov 07, 2014 7:22 pm
No new posts Pulseaudio and org.bluez problem in hardened Gentoo
2 595 mario.olofo
Sun Aug 31, 2014 1:54 pm
cappellaiomatto View latest post
Fri Nov 07, 2014 3:46 pm
No new posts Zoneminder 1.27 fails to stream feeds [Solved]
1 298 rawbeefman
Tue Nov 04, 2014 9:35 pm
rawbeefman View latest post
Thu Nov 06, 2014 4:41 pm
No new posts [SOLVED] openjpeg-2.1.0::gentoo - dependency for mupdf
4 564 charles17
Wed Oct 29, 2014 7:05 am
otakugeek View latest post
Thu Nov 06, 2014 2:19 am
No new posts Installing blender 2.71
19 3621 Khumarahn
Wed Jul 02, 2014 12:00 pm
Navar View latest post
Mon Nov 03, 2014 3:21 am
No new posts No video in bambuser.com
3 340 pcmaster
Fri Oct 31, 2014 6:49 pm
DONAHUE View latest post
Sun Nov 02, 2014 7:58 pm
No new posts System bell not working
8 525 Silent-Hunter
Wed Oct 29, 2014 8:14 pm
Silent-Hunter View latest post
Sun Nov 02, 2014 2:26 am
No new posts Encoding audio from flac - options?
8 425 felixculpa
Sat Nov 01, 2014 6:01 am
Ottre View latest post
Sun Nov 02, 2014 12:34 am
No new posts Alsa / Nvidia / HDMI = no sound
5 562 fuzzybee
Wed Oct 29, 2014 12:59 am
hfk22 View latest post
Fri Oct 31, 2014 5:27 am
No new posts [SOLVED] no sound on fresh intall HP mini
4 313 meitnerium
Thu Oct 30, 2014 7:03 pm
meitnerium View latest post
Fri Oct 31, 2014 2:40 am
No new posts [SOLVED] Planning to move to PulseAudio
3 486 laci92
Tue Oct 28, 2014 10:22 pm
laci92 View latest post
Thu Oct 30, 2014 7:41 pm
No new posts [fixed] pulseaudio setup not working after switch to eudev
1 432 Drasica
Sun Oct 26, 2014 5:33 am
tw04l124 View latest post
Wed Oct 29, 2014 1:13 pm
No new posts [Solved] amarok and mariadb - database content missing
3 2126 lyallp
Thu Jun 27, 2013 10:05 am
laughninja View latest post
Wed Oct 29, 2014 12:47 pm
No new posts YouTube videos stutter and break with Firefox 33 [solved]
1 372 hfk22
Tue Oct 28, 2014 11:56 pm
hfk22 View latest post
Wed Oct 29, 2014 5:01 am
No new posts Milisecond lag on ncmpcpp (and other media players)
14 1399 MarioMaster100
Tue Jul 29, 2014 8:22 pm
MarioMaster100 View latest post
Wed Oct 29, 2014 1:55 am
No new posts Sound not working with multiple sound cards [SOLVED]
2 411 hfk22
Sat Oct 25, 2014 8:56 pm
hfk22 View latest post
Tue Oct 28, 2014 11:44 pm
No new posts Flash performance worse with VDPAU
13 1058 grant123
Mon Oct 13, 2014 5:23 pm
grant123 View latest post
Tue Oct 28, 2014 2:21 pm
No new posts cdda-player /dev/cdrom works, but not mplayer? SOLVED
3 463 Fog_Watch
Fri Oct 24, 2014 3:49 am
i92guboj View latest post
Tue Oct 28, 2014 11:54 am
No new posts [solved] Emerge with media-libs/libdv-1.0.0-r3 crashing
3 799 kami22
Wed Aug 20, 2014 2:08 pm
yzg View latest post
Sun Oct 26, 2014 11:37 am
No new posts Guvcview broken
3 393 coffeecat
Sat Oct 25, 2014 4:05 pm
Chiitoo View latest post
Sat Oct 25, 2014 9:36 pm
No new posts mp3blaster plays only one song at a time, Next Song no work
2 607 maneesh
Sun Aug 28, 2005 7:35 am
r530er View latest post
Fri Oct 24, 2014 10:19 pm
No new posts The microphone does not work
1 396 Superfox_il_Volpone
Sun Oct 19, 2014 10:13 am
AndrewAmmerlaan View latest post
Fri Oct 24, 2014 6:33 pm
No new posts Problems burning DVD+R DL (dual layer) with cdrecord and k3b
7 740 penetrode
Sat Oct 18, 2014 10:53 pm
scdbackup View latest post
Thu Oct 23, 2014 9:57 am
Display topics from previous:  
Post new topic
   Gentoo Forums Forum Index   Multimedia
All times are GMT
Goto page 1, 2, 3 ... 862, 863, 864  Next
Page 1 of 864
Jump to:  
New posts New posts    No new posts No new posts    Announcement Announcement
New posts [ Popular ] New posts [ Popular ]    No new posts [ Popular ] No new posts [ Popular ]    Sticky Sticky
New posts [ Locked ]    No new posts [ Locked ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum