Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Multimedia
Moderators: beandog, Global Moderators

Users browsing this forum: None
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

Goto page 1, 2, 3 ... 861, 862, 863  Next
Post new topic
 Topics   Replies   Views   Author   Last Post 
No new posts Sticky: Gentoo Studio: Professional Audio Gentoo Workstation
[ Goto pageGoto page: 1 ... 4, 5, 6 ]
143 46485 audiodef
Tue Jul 24, 2012 7:24 pm
audiodef View latest post
Tue Aug 12, 2014 2:40 pm
No new posts Recording two simultaneous video streams - possible?
9 246 thender
Tue Aug 26, 2014 8:09 am
thender View latest post
Sat Aug 30, 2014 12:10 am
No new posts clementine cannot play songs with foreign names
11 301 blakdeath
Mon Aug 25, 2014 7:59 am
VoidMage View latest post
Fri Aug 29, 2014 2:42 pm
No new posts [SOLVED] No sound, but system shows like all is ok...
8 179 vensu
Thu Aug 28, 2014 1:38 pm
vensu View latest post
Fri Aug 29, 2014 3:23 am
No new posts FLASH videos don't work in FIREFOX
[ Goto pageGoto page: 1, 2 ]
25 1270 Pulie
Fri Jul 25, 2014 11:17 pm
jburns View latest post
Fri Aug 29, 2014 3:10 am
No new posts chrome and chromium won't play audio [SOLVED-in part]
0 46 hunky
Thu Aug 28, 2014 5:48 pm
hunky View latest post
Thu Aug 28, 2014 5:48 pm
No new posts systemd cannot save/restore brightness
0 50 blakdeath
Thu Aug 28, 2014 12:08 pm
blakdeath View latest post
Thu Aug 28, 2014 12:08 pm
No new posts [solved] Emerge with media-libs/libdv-1.0.0-r3 crashing
2 159 kami22
Wed Aug 20, 2014 2:08 pm
kami22 View latest post
Thu Aug 28, 2014 11:45 am
No new posts where is mplayerplug-in?
3 1733 nickel
Tue Jan 05, 2010 10:42 pm
boospy View latest post
Wed Aug 27, 2014 10:50 pm
No new posts media-video/vlc browser plugins
2 1399 wolfieh
Tue May 08, 2012 12:14 am
boospy View latest post
Wed Aug 27, 2014 10:45 pm
No new posts Diagnosing ALSA problems
0 56 strider2003
Wed Aug 27, 2014 8:50 pm
strider2003 View latest post
Wed Aug 27, 2014 8:50 pm
No new posts PDF editor
6 3309 ultraincognito
Sun Jan 29, 2012 9:11 am
i92guboj View latest post
Wed Aug 27, 2014 2:05 pm
No new posts ffmpeg video encoding
5 238 blakdeath
Fri Aug 22, 2014 10:09 am
blakdeath View latest post
Wed Aug 27, 2014 6:27 am
No new posts multitrack video recording
1 206 thender
Wed Aug 13, 2014 2:50 am
Chiitoo View latest post
Tue Aug 26, 2014 1:27 pm
No new posts Not working microphone after pulseaudio emerge
0 68 irritum
Tue Aug 26, 2014 10:53 am
irritum View latest post
Tue Aug 26, 2014 10:53 am
No new posts Only libreoffice writer [closed]
8 338 natrix
Fri Aug 22, 2014 9:52 pm
natrix View latest post
Mon Aug 25, 2014 9:25 pm
No new posts grip doesn't detect CD
11 378 slackline
Wed Aug 20, 2014 6:01 pm
slackline View latest post
Mon Aug 25, 2014 10:49 am
No new posts Audio Devices in Alsamixer "does not have any controls"
0 66 Typedeph
Mon Aug 25, 2014 1:16 am
Typedeph View latest post
Mon Aug 25, 2014 1:16 am
No new posts Probelms getting smooth video playback w MPlayer
14 837 philip
Sun Jul 27, 2014 11:02 am
ivanoff View latest post
Sun Aug 24, 2014 9:11 pm
No new posts No sound with ALSA in VMWare
2 123 KuiN
Sun Aug 24, 2014 12:05 am
KuiN View latest post
Sun Aug 24, 2014 9:30 am
No new posts Amarok refuses to start
1 104 creaker
Sat Aug 23, 2014 2:51 pm
ivanoff View latest post
Sun Aug 24, 2014 6:56 am
No new posts recording audio output ffmpeg[solved]
2 145 blakdeath
Fri Aug 22, 2014 9:36 am
blakdeath View latest post
Sun Aug 24, 2014 6:39 am
No new posts ALSA: always use samplerate_best
0 93 grant123
Sat Aug 23, 2014 6:35 pm
grant123 View latest post
Sat Aug 23, 2014 6:35 pm
No new posts No sound for firefox or mpv but mpd works fine.
1 182 FrozenPigs
Mon Aug 18, 2014 2:51 pm
tw04l124 View latest post
Sat Aug 23, 2014 9:52 am
No new posts [SOLVED]Pulseaudio + Equalizer = choppy sound
3 316 x610
Thu Aug 07, 2014 2:04 am
x610 View latest post
Sat Aug 23, 2014 4:54 am
No new posts Mumble does not get any input
1 95 guido-pe
Thu Aug 21, 2014 6:29 pm
Ant P. View latest post
Sat Aug 23, 2014 1:01 am
No new posts [Solved] amarok 2.8.0 refuses to refresh podcasts
1 234 lyallp
Mon Aug 04, 2014 11:33 pm
Horatio View latest post
Fri Aug 22, 2014 9:36 pm
No new posts screencasting
12 626 blakdeath
Sat Aug 02, 2014 8:33 pm
blakdeath View latest post
Thu Aug 21, 2014 4:33 pm
No new posts ffmpeg x11 screen grabbing[solved]
2 112 blakdeath
Thu Aug 21, 2014 11:40 am
blakdeath View latest post
Thu Aug 21, 2014 4:31 pm
No new posts [softvol] .asoundrc asound.conf
3 157 aleskandro
Wed Aug 20, 2014 8:53 pm
aleskandro View latest post
Thu Aug 21, 2014 8:01 am
No new posts No sound with pulseaudio!
1 126 psdasilva
Thu Aug 21, 2014 1:54 am
natrix View latest post
Thu Aug 21, 2014 3:29 am
No new posts Why does `alsactl store` create /run/user/$userid/pulse?
3 271 silentplummet
Sat Aug 16, 2014 3:57 pm
Ant P. View latest post
Wed Aug 20, 2014 11:03 pm
No new posts [SOLVED] Flash keep restarting
9 525 new_fish
Tue Aug 12, 2014 2:52 pm
new_fish View latest post
Wed Aug 20, 2014 11:16 am
No new posts pulseaudio, systemd and KDE
1 186 Barade
Tue Aug 19, 2014 4:44 pm
Logicien View latest post
Tue Aug 19, 2014 10:53 pm
No new posts [solved] Adding mic to the PulseAudio 5.1 configuration
4 233 Gilgwath
Tue Aug 19, 2014 1:49 pm
Gilgwath View latest post
Tue Aug 19, 2014 7:04 pm
No new posts XBMC with MySQL support without installing MySQL
5 241 weust
Mon Aug 18, 2014 6:20 pm
weust View latest post
Tue Aug 19, 2014 4:51 pm
No new posts MythMusic says cdio not built in
2 299 johnklug
Mon Aug 04, 2014 8:37 pm
g8ecj View latest post
Tue Aug 19, 2014 11:59 am
No new posts tox and alternatives: skype requires pulseaudio now
[ Goto pageGoto page: 1, 2 ]
45 5083 mv
Thu Jun 19, 2014 7:33 pm
charles17 View latest post
Tue Aug 19, 2014 8:47 am
No new posts [SOVLED] can't play dvd's.
14 552 mrbassie
Tue Aug 05, 2014 3:32 pm
sgarcia View latest post
Tue Aug 19, 2014 2:10 am
No new posts makemkv / makemkvcon crash; cause segfaults in liborc
[ Goto pageGoto page: 1, 2, 3 ]
59 8441 DawgG
Wed Jan 29, 2014 1:36 pm
frostwork View latest post
Mon Aug 18, 2014 4:10 pm
No new posts Animated PNG
0 173 maxst
Mon Aug 18, 2014 6:19 am
maxst View latest post
Mon Aug 18, 2014 6:19 am
No new posts Cannot run Bitwig demo, undefined symbol
7 441 tempuser
Wed Aug 06, 2014 4:09 pm
VoidMage View latest post
Sun Aug 17, 2014 2:03 pm
No new posts How Do I Add One Pixel Dots to a TGA Image?
4 246 jagdpanther
Sat Aug 16, 2014 10:41 pm
jagdpanther View latest post
Sun Aug 17, 2014 12:33 pm
No new posts [SOLVED] Error emerging blender
2 209 samsaga2
Fri Aug 15, 2014 4:14 pm
samsaga2 View latest post
Sun Aug 17, 2014 12:24 pm
No new posts Segmentation fault in any webkit browser
8 682 henriqueleng
Mon Jul 14, 2014 10:09 pm
olek View latest post
Sat Aug 16, 2014 8:35 pm
No new posts Error while emerging media-libs/mlt-0.8.2/ on amd64 system
0 125 atemv
Sat Aug 16, 2014 4:51 pm
atemv View latest post
Sat Aug 16, 2014 4:51 pm
No new posts Installing blender 2.71
14 1564 Khumarahn
Wed Jul 02, 2014 12:00 pm
autofyrsto View latest post
Sat Aug 16, 2014 4:31 pm
No new posts Totem (in Xfce) not playing any files
3 238 neonl
Thu Aug 14, 2014 11:43 pm
VoidMage View latest post
Fri Aug 15, 2014 1:45 pm
No new posts Pulseaudio & absolute values
3 276 grant123
Wed Aug 13, 2014 9:16 pm
Dominique_71 View latest post
Fri Aug 15, 2014 1:51 am
No new posts skype-4.3.0.37 sucks
0 222 Fred Krogh
Thu Aug 14, 2014 5:08 pm
Fred Krogh View latest post
Thu Aug 14, 2014 5:08 pm
Display topics from previous:  
Post new topic
   Gentoo Forums Forum Index   Multimedia
All times are GMT
Goto page 1, 2, 3 ... 861, 862, 863  Next
Page 1 of 863
Jump to:  
New posts New posts    No new posts No new posts    Announcement Announcement
New posts [ Popular ] New posts [ Popular ]    No new posts [ Popular ] No new posts [ Popular ]    Sticky Sticky
New posts [ Locked ]    No new posts [ Locked ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum