Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Multimedia
Moderators: beandog, Global Moderators

Users browsing this forum: None
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

Goto page Previous  1, 2, 3, 4 ... 862, 863, 864  Next
Post new topic
 Topics   Replies   Views   Author   Last Post 
No new posts [SOLVED] With Pulseaudio Installed Sound Only as Root
3 503 larophel
Sat Sep 13, 2014 6:00 pm
larophel View latest post
Sat Sep 13, 2014 10:11 pm
No new posts [Solved] swfdec-mozilla replaces adobe-flash for firefox?
10 1095 Localhost-29A
Wed Sep 10, 2014 7:13 am
fernan82 View latest post
Sat Sep 13, 2014 1:39 am
No new posts No sound using OpenRC with systemd -- Fixed
22 1332 Fred Krogh
Thu Sep 11, 2014 2:47 pm
Fred Krogh View latest post
Sat Sep 13, 2014 12:02 am
No new posts How to enable H.264 support in Firefox?
3 479 charles17
Fri Sep 12, 2014 11:17 am
lagalopex View latest post
Fri Sep 12, 2014 2:00 pm
No new posts VLC sound crackling (Solved)
3 964 tuxdream
Sun Jun 15, 2014 2:48 pm
tuxdream View latest post
Fri Sep 12, 2014 12:01 pm
No new posts makemkv / makemkvcon crash; cause segfaults in liborc
[ Goto pageGoto page: 1, 2, 3 ]
60 11270 DawgG
Wed Jan 29, 2014 1:36 pm
AmonAmarth View latest post
Thu Sep 11, 2014 11:27 pm
No new posts [SOLVED] Flash on Chromium and Firefox
2 480 fernan82
Thu Sep 11, 2014 4:28 pm
fernan82 View latest post
Thu Sep 11, 2014 5:19 pm
No new posts xbmc is accelerated, mplayer/vlc are not
1 555 grant123
Tue Sep 09, 2014 12:36 am
grant123 View latest post
Tue Sep 09, 2014 6:10 pm
No new posts XBMC with MySQL support without installing MySQL
9 1002 weust
Mon Aug 18, 2014 6:20 pm
weust View latest post
Mon Sep 08, 2014 5:18 pm
No new posts Not working microphone after pulseaudio emerge
1 622 irritum
Tue Aug 26, 2014 10:53 am
Mr. M View latest post
Mon Sep 08, 2014 3:03 pm
No new posts the libav ffmpeg clusterf*ck
15 1771 darkphader
Thu Jul 31, 2014 2:28 am
ct85711 View latest post
Sun Sep 07, 2014 4:26 pm
No new posts [Solved] GIMP Unable to Save .xpm Files
2 458 cpman
Sat Sep 06, 2014 4:04 am
cpman View latest post
Sun Sep 07, 2014 12:31 am
No new posts SPDIF Input
0 301 Ludeth
Sat Sep 06, 2014 3:27 pm
Ludeth View latest post
Sat Sep 06, 2014 3:27 pm
No new posts Mumble does not get any input
3 683 guido-pe
Thu Aug 21, 2014 6:29 pm
mf2 View latest post
Sat Sep 06, 2014 3:13 pm
No new posts Pipelight installation problems
20 4502 pgu
Sun Jan 19, 2014 5:39 pm
mkzelda View latest post
Sat Sep 06, 2014 1:43 pm
No new posts VLC doesn't playback very well anymore
7 989 Martux
Tue Sep 02, 2014 5:45 pm
Martux View latest post
Fri Sep 05, 2014 4:36 pm
No new posts Amarok 2.8.0-r2 lost local files and won't rescan
3 1305 Skinjob2707
Sun May 18, 2014 8:04 pm
esperto View latest post
Fri Sep 05, 2014 12:41 am
No new posts Playback of x265 files
3 885 na641
Wed Jul 30, 2014 12:54 am
Leio View latest post
Tue Sep 02, 2014 8:54 am
No new posts FLASH videos don't work in FIREFOX
[ Goto pageGoto page: 1, 2 ]
26 2783 Pulie
Fri Jul 25, 2014 11:17 pm
Leio View latest post
Tue Sep 02, 2014 8:41 am
No new posts cups-pdf and text
2 498 natrix
Mon Sep 01, 2014 12:28 am
natrix View latest post
Tue Sep 02, 2014 1:09 am
No new posts mpv (badly) broken
4 1368 rabcor
Sun Jun 01, 2014 5:28 am
Ant P. View latest post
Mon Sep 01, 2014 9:44 pm
No new posts [advice only] Bluetooth & pulseaudio
0 276 ct85711
Mon Sep 01, 2014 9:03 pm
ct85711 View latest post
Mon Sep 01, 2014 9:03 pm
No new posts clementine cannot play songs with foreign names[solved]
14 1167 blakdeath
Mon Aug 25, 2014 7:59 am
blakdeath View latest post
Mon Sep 01, 2014 10:41 am
No new posts pulseaudio, systemd and KDE
2 640 Barade
Tue Aug 19, 2014 4:44 pm
Barade View latest post
Sun Aug 31, 2014 12:54 pm
No new posts systemd cannot save/restore brightness
1 528 blakdeath
Thu Aug 28, 2014 12:08 pm
blakdeath View latest post
Sun Aug 31, 2014 6:46 am
No new posts Bluetooth working no Pulseaudio Bluetooth source [SOLVED]
2 2346 linux_matt
Sun Dec 01, 2013 1:21 pm
Logicien View latest post
Sun Aug 31, 2014 5:52 am
No new posts Audio Devices in Alsamixer "does not have any controls"
2 538 Typedeph
Mon Aug 25, 2014 1:16 am
krinn View latest post
Sun Aug 31, 2014 2:06 am
No new posts XBMC tearing during playback
12 2469 weust
Mon May 05, 2014 10:13 am
thender View latest post
Sun Aug 31, 2014 1:30 am
No new posts [SOLVED] No sound, but system shows like all is ok...
8 637 vensu
Thu Aug 28, 2014 1:38 pm
vensu View latest post
Fri Aug 29, 2014 3:23 am
No new posts chrome and chromium won't play audio [SOLVED-in part]
0 362 hunky
Thu Aug 28, 2014 5:48 pm
hunky View latest post
Thu Aug 28, 2014 5:48 pm
No new posts where is mplayerplug-in?
3 2015 nickel
Tue Jan 05, 2010 10:42 pm
boospy View latest post
Wed Aug 27, 2014 10:50 pm
No new posts media-video/vlc browser plugins
2 1709 wolfieh
Tue May 08, 2012 12:14 am
boospy View latest post
Wed Aug 27, 2014 10:45 pm
No new posts Diagnosing ALSA problems
0 371 strider2003
Wed Aug 27, 2014 8:50 pm
strider2003 View latest post
Wed Aug 27, 2014 8:50 pm
No new posts PDF editor
6 4005 ultraincognito
Sun Jan 29, 2012 9:11 am
i92guboj View latest post
Wed Aug 27, 2014 2:05 pm
No new posts ffmpeg video encoding
5 602 blakdeath
Fri Aug 22, 2014 10:09 am
blakdeath View latest post
Wed Aug 27, 2014 6:27 am
No new posts multitrack video recording
1 481 thender
Wed Aug 13, 2014 2:50 am
Chiitoo View latest post
Tue Aug 26, 2014 1:27 pm
No new posts grip doesn't detect CD
11 864 slackline
Wed Aug 20, 2014 6:01 pm
slackline View latest post
Mon Aug 25, 2014 10:49 am
No new posts Probelms getting smooth video playback w MPlayer
14 1658 philip
Sun Jul 27, 2014 11:02 am
ivanoff View latest post
Sun Aug 24, 2014 9:11 pm
No new posts No sound with ALSA in VMWare
2 452 KuiN
Sun Aug 24, 2014 12:05 am
KuiN View latest post
Sun Aug 24, 2014 9:30 am
No new posts Amarok refuses to start
1 454 creaker
Sat Aug 23, 2014 2:51 pm
ivanoff View latest post
Sun Aug 24, 2014 6:56 am
No new posts recording audio output ffmpeg[solved]
2 419 blakdeath
Fri Aug 22, 2014 9:36 am
blakdeath View latest post
Sun Aug 24, 2014 6:39 am
No new posts ALSA: always use samplerate_best
0 321 grant123
Sat Aug 23, 2014 6:35 pm
grant123 View latest post
Sat Aug 23, 2014 6:35 pm
No new posts No sound for firefox or mpv but mpd works fine.
1 471 FrozenPigs
Mon Aug 18, 2014 2:51 pm
tw04l124 View latest post
Sat Aug 23, 2014 9:52 am
No new posts [SOLVED]Pulseaudio + Equalizer = choppy sound
3 667 x610
Thu Aug 07, 2014 2:04 am
x610 View latest post
Sat Aug 23, 2014 4:54 am
No new posts [Solved] amarok 2.8.0 refuses to refresh podcasts
1 504 lyallp
Mon Aug 04, 2014 11:33 pm
Horatio View latest post
Fri Aug 22, 2014 9:36 pm
No new posts screencasting
12 1163 blakdeath
Sat Aug 02, 2014 8:33 pm
blakdeath View latest post
Thu Aug 21, 2014 4:33 pm
No new posts ffmpeg x11 screen grabbing[solved]
2 370 blakdeath
Thu Aug 21, 2014 11:40 am
blakdeath View latest post
Thu Aug 21, 2014 4:31 pm
No new posts [softvol] .asoundrc asound.conf
3 383 aleskandro
Wed Aug 20, 2014 8:53 pm
aleskandro View latest post
Thu Aug 21, 2014 8:01 am
No new posts No sound with pulseaudio!
1 337 psdasilva
Thu Aug 21, 2014 1:54 am
natrix View latest post
Thu Aug 21, 2014 3:29 am
No new posts Why does `alsactl store` create /run/user/$userid/pulse?
3 613 silentplummet
Sat Aug 16, 2014 3:57 pm
Ant P. View latest post
Wed Aug 20, 2014 11:03 pm
Display topics from previous:  
Post new topic
   Gentoo Forums Forum Index   Multimedia
All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3, 4 ... 862, 863, 864  Next
Page 3 of 864
Jump to:  
New posts New posts    No new posts No new posts    Announcement Announcement
New posts [ Popular ] New posts [ Popular ]    No new posts [ Popular ] No new posts [ Popular ]    Sticky Sticky
New posts [ Locked ]    No new posts [ Locked ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum